New in from Too faced ♥

Hallo ♥

Når jeg var i København var jeg selvfølgelig innom Sephora for å kjøpe litt nytt til sminkepungen. Too faced har siden jeg oppdaget det vært mitt favorittmerke innen sminke. Alt er så jentete og ser så fint ut, og ikke minst har mange av deres produkter lukt av sjokolade og peach, noe som selvfølgelig har mye å si! Jeg viste dere foundationen i et innlegg tidligere, men kjøpte meg et par ting til fra Too faced etter det, så slenger alle innkjøpene fra deres merke i et samlet innlegg. 


Blush "Sparkling Bellini" Denne er jo bare så søt! Har ønsket meg denne blushen siden den kom ut for noen måneder siden. Den er i peach kolleksjonen, så den kom samtidig ca. som peach paletten. Denne lukter dessverre ikke peach, men har jo nydelige peach farger i seg. Jeg har faktisk ikke rukket å prøve den enda, da det har blitt lite sminkebruk på meg i det siste, siden jeg har vært så mye på båtturer og sånn, men jeg gleder meg kjempemasse til å prøve denne ♥


Born this way foundation Denne er fantastisk. Har som sagt vist den før, men da hadde jeg ikke prøvd den. Nå har jeg det, og den er nå blitt min favoritt foundation. Jeg har litt vanskelig hud til tider, kan bli veldig tørr slik at foundationer jeg har brukt tidligere bare har flaket seg, selvom den har vært for tørr hud. Nå er ikke huden min så tørr, så har jo en god blandingshud. Denne er perfekt for alle hudtyper tror jeg egentlig. Er veldig mange som er fornøyd med den sa de sminkørene på Sephora, og det skjønner jeg nå etter å ha prøvd den. Den er ganske dekkende, men ikke helt 100%, noe jeg syntes er bra. Jeg har fargen "porcelain". 

Better than sex waterproof mascara Denne er også supergod! Det er den nye versjonen av den vanlige better than sex mascaraen, som er vannfast. Har alltid elsket den vanlige, så når den kom i vannfast måtte jeg jo bare prøve den. Den sitter støpt på vippene uansett om man er under vann eller ikke, jeg badet med den i København og den satt! Den gir også bra med volum, noe som alltid er et pluss! 

Noen andre som har noe sminke fra too faced? 
 

01.08.2016 @ 20:06 i New in 7 kommentarer

7 kommentarer

Karina Larsen 01.08.2016 20:41
Too Faced er jeg også veldig fornøyd med! Herlige innkjøp :)
Cecilie Berg-Pettersen 01.08.2016 21:46
Karina Larsen: Takk :)
Henriette Celin 01.08.2016 21:47
Å, Too Faced har så mye fint ^^
Cecilie Berg-Pettersen 01.08.2016 21:50
Henriette Celin: Enig! Har lyst på alt, hehe <3
lykke10 01.08.2016 22:20
Har ikke noe sminke fra det merket, men de så veldig fine og bra ut! :)
Cecilie Berg-Pettersen 01.08.2016 22:33
lykke10: Det er de, så anbefaler å prøve noe av det neste gang du trenger noe nytt :) Sjokoladepudderet er fantastisk ;)
katrine 02.08.2016 08:25
husker jeg var innom sephora selv i køben! :)

Skriv en ny kommentar

hits