Hydrating face mist

Hallo! 

På torsdag var jeg på kurs med jobben, og kurset handlet om Skin care produktene til Eleni  & Chris. Eleni & Chris er et merke vi har i salongen som er laget av hun som grunnla Nikita, og datteren hennes. De har hittil kommet med sjampoer, balsamer og kurer, som er kjempegode! Og nå har de også kommet med Skin Care. De har Hydration Line som er produkter for tørr hud, Anti-aging som sier seg selv at er en anti aging serie, og noe de har kaldt Skin Loves, som er et anti-aging serum og en anti-aging øyekrem. 

Produktene inneholder unike ingredienser fra Norden. SEA3oil som er en svært ren omega-olje fra det krystallklare vannet i Skandinavias fjorder, og gir mye fuktighet. Glacier Water (isbre-vann), dette finner du bare i Skandinavia, og er noe av det reneste vannet som finnes, dette frisker opp huden. Tilslutt har vi den unike anti-aging ingrediensen som er Cloudberry (multen). 

Kurset var utrolig lærerikt, og jeg gleder meg til vi får alle produktene i salongen. Vi var også så heldige å få med oss en Hydrating face mist med hjem. Det er en av to face mister de har, og denne gir masse fuktighet, og gir huden er frisk boost. Lukter også kjempegodt! Noen som har hørt om Eleni & Chris? Nå skal jeg strakts til Sverige med noen venner og handle litt, så det blir bra. Dere må ha en strålende lørdag! 

20.08.2016 @ 12:05 i Skjønnhet 4 kommentarer

4 kommentarer

liveterherlig93 20.08.2016 12:06
aldri prøvd:)
Tina 20.08.2016 17:33
Så deilig, har aldri prøvd noe fra dem før, spennende!!<3
Martine 20.08.2016 19:36
Aldri prøvd nei...

Håper Sverigeturen ble bra :)

Ha en fortsatt fin kveld.
Cecilie Berg-Pettersen 20.08.2016 22:22
Martine: Det ble den! Tusen takk, iligemåde :)

Skriv en ny kommentar

hits