TIPS - tørrsjampo

Hallo! 

Tenkte jeg skulle komme med et lite tips idag. Føler egentlig jeg anbefaler og tipser veldig mye, men når det er ting jeg er veldig fornøyd med, så må jeg bare dele det videre. Dagens tips handler om tørrsjampo.  Jeg er virkelig en flittig bruker av det produktet. Håret mitt har en tendens til å bli litt fett dagen etter jeg har dusjet, fordi jeg pleier å rette ut mye, og bruker da litt varmebeskyttende osv. Da er tørrsjampo helt suverent å spraye i bunnen for å få vekk litt fett fra hodebunn. 

Her om dagen kjøpte jeg meg en ny tørrsjampo fra Lee Stafford, CoCo LoCo. Denne lukter kokos! Virkelig min favoritt-duft når det kommer til sånne ting. den var også kjempegod, og ble ikke for hvit. Selvfølgelig ble den litt blass, men det er jo litt av meningen, for å få vekk den fettete looken. De har også flere ting i samme serie, med duft av kokos. Dere kan få hele serien HER, og den er også på tilbud nå faktisk! Noen som har prøvd denne før? 

Nå skal vi fikse oss litt, og så går turen til Høyt og lavt parken med noen venner, så det blir gøy! Dere må ha en strålende søndag! 

 

21.08.2016 @ 11:58 i Skjønnhet 4 kommentarer

4 kommentarer

Martine 21.08.2016 12:05
åå, elsker CoCo LoCo produktene! <3
liveterherlig93 21.08.2016 12:11
bruker også tørrsjampo :)
Anonym 21.08.2016 13:45
Hei. Kan du legge ut et bilde av deg med fletter i dag? Da er du sååå snill!! Du hadde vært sååååå søt med fletter!!! Du kan ha sikk- sakk skille i håret.
leahisabellv 22.08.2016 11:23
Tusen takk for tips :D Er egentlig ikke så glad i å bruke tørrsjampo, bare når jeg forsover og jeg ikke rekker å dusje håret. Dette skjer heldigvis veldig sjeldent :D

Skriv en ny kommentar

hits