What really matters

Hallo! Nå er det virkelig lenge siden jeg har skrevet noe her. Hverdagen min er virkelig ikke spennende, og tiden flyr ofte fortere enn jeg klarer å få med meg. I det siste har det vært mye jobbing og mye tanker rundt flytting, og alt som følger med det. Ellers har de siste ukene vært ganske så okei altså. Karl og jeg har virkelig kommet inn i en supergod treningsperiode, og spisevanene blir også bedre og bedre! Det er en utrolig god følelse og virkelig kjenne på det at man gleder seg til og trene, og de dagene man har rest day, så har man egentlig lyst til å trene da og, haha. Har også blitt helt hekta på å se på treningstøy. Er så sykt mye kult og fint treningstøy, at jeg virkelig blir gæren. Skulle bare ønske jeg kunne vinne i lotto, og bruke alle pengene på treningstøy ass, haha! Tenker å komme med noen favoritter om ikke så lenge. 

Ellers så hadde vi en veldig fin helg nå, hvor vi hadde alle våre nærmeste venner over på litt mat og drikke, og bare koste oss. Min bestevenninne, Tina kom også, og det har vært en stund siden, så det var superkoselig! Typisk oss så knipset vi i vei med kameraet, og klarte å få noen gode glansbilder! 

With your best friend, It's always a party 

 

I det siste har det gått så mange tanker rundt i hodet mitt over hva som er viktig for meg, i min hverdag og i mitt liv. Og jeg er så utrolig heldig som har verdens beste kjæreste og samboer, og den godeste bestevenninnen som finnes. Og det at jeg nå er i en god periode med trening, betyr så mye for meg selv, og føle at jeg mestrer ting. Hvertfall siden jeg har slitt med å finne treningsmotivasjonen tidligere. Nå får jeg bare håpe motivasjonen har kommet for å bli! Det er så viktig å finne ut hva som gir deg noe godt, og hva du kanskje ikke trenger i livet. Lykke, kjærlighet og mestringsfølelse er noe av det beste som finnes. 


 

27.09.2016 @ 14:24 i Tanker 4 kommentarer

4 kommentarer

Henriette Celin 27.09.2016 14:35
Så heldig som har kommet inn i en så god rutine med mat og trening. Flink altså! det er ikke bare bare, det vet jeg godt selv. Føler jeg begynner å komme noe lunde inn i det jeg og, må bare pushe meg litt mer tror jeg ;-)

Noe å tenke på i blant ja. Hva som er viktig for en, og hvem som er der for deg i tykt og tynt (:
Cecilie Berg-Pettersen 27.09.2016 18:56
Henriette Celin: Tusen takk :) Bare å stå på, så blir det bra!
Tina 27.09.2016 18:05
Å snuppa mi!!<3

Jeg skjønner godt hva du mener med at det er deilig når man endelig kommer seg inn i en god periode med trening igjen. Og du har vært superflink nå i det siste så stå på! Det var veldig koselig på lørdagen selv om vi var litt reduserte hehe!! Nå få vi prøve å ikke la det bli så fryktelig lenge til neste pll!!<3 jeg er så ufattelig glad i deg!<3
Cecilie Berg-Pettersen 27.09.2016 18:55
Tina: Takk jenta mi!<3 Nei, jeg er så utrolig klar for litt pll-titting, så veldig snart må vi få ordnet det du ;) <3

Skriv en ny kommentar

hits