Kategori: Ebay

Ebay skatter: Box for your lashes

Hallo! Er det noe jeg har sansen for, så er det ebay. Assa de har jo absolutt alt, og til en billig penge. I det siste har jeg begynt å bruke litt løsvipper, og har trivdes veldig med det! Har jo alltid ønsket meg vippeextensions, men det koser jo litt, og er litt mye styr for meg tror jeg, som er avhengig av å gni meg i øynene og ikke tenke så mye på vippene til enhver tid. Så da var false lashes tingen! 

Løsvipper kan jo brukes mange ganger, helt til de ikke er pene eller hygieniske lenger, og i mellomtiden blir de liggene i de boksene de kom i. Det tar litt plass, og ser jo ikke så fint ut. Men, så kom jeg over denne lille boksen! Oppi denne kan du ha tre par med vipper og en liten tube med lim. Supersmart, og ikke minst veldig søt. Så nå har jeg de tre parene jeg bruker mest oppi der. 


Den er jo litt søt da. Vippene fra toppen; eylure exaggerate nr. 140 - fra ebay HER - Siren fra House of lashes


Her har jeg på meg favorittene, som er Siren fra House of lashes. De er sykt fine til hverdags, og innmari enkle å ta på. Så jeg hadde noe i håret på bildet, haha jaja.. 

Hva syntes dere om boksen? Og bruker dere falske vipper? 

 

14.07.2016 @ 18:31 i Ebay 2 kommentarer

Velkommen ♥ Jeg er en jente på 21 år som bor i Oslo med samboeren min, og vår lille hund Minnie. Jeg blogger om hverdagen min som frisørlærling, og alt som inspirerer meg. Takk for at du tok turen innom!

Søk i bloggen

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

hits