Kategori: Food & sweets

Sunn sjokolade frokost

Hallo! 

Idag tidlig lagde jeg meg en kjempegod sunn frokost! Jeg er utrolig dårlig på å spise frokost, og det blir ofte til noe frokostblanding av noe slag, men det er jo så kjedelig. Så Karl hadde eksprimentert litt med havregrøt, og valgte å dele oppskriften med meg, snill samboer det! Så da ble det sjokolade-peanøtt-protein- havregrøt. 

Du trenger: 

- 0,6 dl havregryn

- 1,2 dl lett melk

- 1,2 dl vann

- 1 scoop sjokolade proteinpulver (kan ha andre smaker om man vil) 

- 1 spiseskje peanøttsmør 

- ristede mandler eller annen frukt/bær på toppen 

Bare bland alt sammen i en kjele og sett på middels-høy varme. Pass på at det ikke brenner seg, for det skjer fort! 
 

Så det ikke godt ut? Det er supermektig, så man trenger virkelig ikke mer enn dette til en person. Idag hadde jeg ristede mandler på toppen, men skal nok prøve med noe litt friskere som banan eller blåbær neste gang. Håper dere likte oppskriften! Nå skal jeg til min bestevenninne Tina for å se på litt serie å kose oss. ha en fin lørdag! 

13.08.2016 @ 17:36 i Food & sweets 2 kommentarer

The perfekt dinner, with the perfect man

Hallo! 

Fy så sliten jeg er om dagen! Vet jeg gnåler mye om det, men det er virkelig sant. I går etter jobb, kom jeg meg faktisk på trening, og det ble en god økt også, men det resulterte jo i superstølhet i dag. Så jeg er supersliten og superstøl, og begynner å bli litt forkjøla tror jeg og. Tilbake til hverdagen altså, virkelig. 

Men det som var veldig kos, var det at Karl fikk byttet vakten sin på jobb, slik at han sluttet tidlig idag. Så da slipper jeg å sitte alene i kveld. Nå har vi akkurat inntatt verdens beste sushi! Den er fra Nydalen Sushi, og den må dere prøve! Elsker å kunne bestille litt god mat når man skal kose seg en kveld, det trengs. Ellers har vi kjøpt inn litt digg, også blir det film! Er Money Monster som står på planen, den ser så spennende ut, så håper den er det! Dere må ha en deilig fredagskveld! Hva skal dere ikveld? 


Fornøyd!
 

12.08.2016 @ 19:07 i Food & sweets 16 kommentarer

Godt tips på en lillelørdag

Hallo! 

Nå er det straks jobb for min del. Jobber til ni ikveld og skal prøve å få til en treningsøkt etter det, så jeg er nok helt død når jeg kommer hjem i kveld. Og idag er det jo lillelørdag, som vil si at litt godsaker er lov. Så da tenkte jeg at jeg skulle gi dere et veldig velsmakende tips! 

LAKRIDS by Johan Bülov. For dere som liker lakris, dette må dere prøve. Det er fersk lakris "gummi" inni en kule av enten mørk, vanlig eller lys sjokolade. Og på toppen der, så har de også noen utrolig gode smaker. Du får peach, kaffe, sweet chili, pasjonsfrukt, og min personlige favoritt, salt karamell. Det er så utrolig godt! Og flere venner av meg som ikke har vært så fan av lakris, har fortsatt likt disse. Det er jo tross alt masse sjokolade rundt! 


Her har vi den med salt karamell, som er min favoritt. Se så godt det ser ut da! 

De selges litt rundt om kring på noen bakere og litt mer eksklusive butikker, men der jeg pleier å kjøpe de, er i underetasjen på Steen & Strøm, for der har de alle utgavene, og du får alltid smaksprøve! HER kan dere gå inn å se på smaker om dere vil. Så dette anbefaler jeg dere å prøve til denne lillelørdagen, det skal ihvertfall jeg når jeg kommer hjem. Ha en fin dag alle sammen! Noen som har prøvd dette før? 

 

10.08.2016 @ 11:48 i Food & sweets 8 kommentarer
hits