Kategori: Hverdag

Sverigetur

Hallo! Nå er kjæresten og jeg på vei til Sverige for å handle litt småtteri. Det er sikkert tusen folk overalt med tanke på black friday og black weekend, og alt som har med det der å gjøre. Det er jo virkelig ikke bare én dag med supertilbud, det er jo hele uken før black friday, og helgen etter, og nå kommer vel også cyber week til uken, hvor tilbudene fortsetter en uke til på nettet. Ganske sykt, er jo absolutt ikke vits å stresse med tilbudene hvertfall.

 

Jaja, det blir Sverige på oss uansett, og det er jo alltid like fun! Haha. Dere må ha en fin lørdag! Hva gjør dere idag?
 

26.11.2016 @ 13:16 i Hverdag 0 kommentarer

Let's try something new

Hallo!

Da har jeg flyttet bloggen til  nouw.com/ceciliebp. Trengte å prøve noe nytt. Skal også da prøve å bli bedre på dette blogg greiene. Må bare bli vandt til nouw, og prøve meg frem med design osv. Blogges! 


 

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 4177587716"

07.11.2016 @ 00:00 i Hverdag 1 kommentar

A really good day

Hallo!

Idag startet jeg dagen med å møte min bestevenninne, Tina. Vi skulle til Løkka tattoo for å fylle litt på tatoveringene våres som vi tok før sommeren. Etter det, hadde vi litt tid før Tina skulle på skolen, så da rakk vi en liten tur på café. Der tok vi oss en kakao og fikk snakket litt, noe som alltid er like koselig! Hadde en veldig fin start på dagen, virkelig. 


 

Når jeg kom hjem gikk jeg og la meg litt sammen med Karl som lå og sov hjemme. Han har nattevakter denne uken, så han var ganske sliten. Etter et par timer søvn, sto vi opp og gjorde oss klar for trening. Var en superhard og god økt, noe som alltid er like deilig når man er ferdig. Etter trening lagde vi oss kjempegod fajitas/tortillachips- gryte, haha! Veldig veldig god! Vi rakk også å nesten se ferdig filmen, 8 mile, med Eminem, før Karl måtte dra på jobb. Må virkelig si at jeg likte filmen supergodt, Eminem er jo fantastisk. Gleder meg til å se den helt ferdig. 

Nå ser jeg litt på Ungkaren før jeg skal tenke på å legge meg om ikke så altfor lenge. Håper alle har hatt en super dag! Hva har dere gjort idag? 

05.10.2016 @ 22:24 i Hverdag 4 kommentarer

3 år med lykke og kjærlighet ♥

13. september 2013, ble jeg offisielt kjæreste med Karl. Det er akkurat 3 år siden idag. Det har virkelig vært noen fantastiske år, med masse opplevelser og kjærlighet. Jeg er så heldig som er sammen med denne gutten, han er verdens snilleste, godeste, kjekkeste og mest sexy personen jeg vet om, hihi ♥ Vi har vært gjennom så utrolig mye sammen, både opp og ned-turer, men det er alltid oss og kjærligheten tilslutt. Vi har så likt syn på livet og vi har utrolig like interesser, samtidig som vi også er forskjellige. Jeg er så lykkelig med Karl, og kan ikke tenke meg livet uten han nå. Vi har jo også bodd sammen i over to år, og har virkelig lært å kjenne på hverdagen sammen. Det beste jeg vet, er å komme hjem til Karl etter en lang dag på jobb, og å ligge i armene hans, det er virkelig ikke tryggere noen andre steder, enn der ♥

Dagen idag har gått til trening, avslapping, tur til Ekeberg og god mat. Nå skal vi se en film og spise brownies, og bare kose oss. Dere må ha en fin kveld! Jeg elsker deg ♥

13.09.2016 @ 21:56 i Hverdag 13 kommentarer

Et lite avbrekk

Hallo! 

Dette har vært en hard og lang uke, som har sugd veldig mye krefter fra meg. Og dagen idag var også veldig tung på jobb. Merker at jeg er inne i en periode hvor ting ikke går helt på skinner egentlig. Men men, nå er i alle fall denne uken over, for jeg har fri imorgen! Har ventet så utrolig lenge på denne fredagen. 

Over til litt mere positive ord. I morgen har jeg som nevnt, fri, og det har Karl også. Er så deilig å ha en hel helg sammen, det er ikke ofte. Vet ikke helt hva planene våres for morgendagen er, men vi skal være sammen og kose oss, det vet jeg. Innimellom er det veldig deilig å bare vite at man har fri, og at man har tid til å gjøre akkurat det man vil. Merker at kroppen min har godt av litt fri nå. Nå skal vi se en film og få i oss litt usunne saker. Dere må ha en fin fredagskveld! Og en strålende helg!  

09.09.2016 @ 23:06 i Hverdag 10 kommentarer

Ekebergparken ♥

Hallo! 

Akkurat nå sitter jeg i sofaen hos mamma og pappa. Vi har vært her siden igår, og hjulpet de med litt bygging. De skal nemlig omøblere ve3ldig her hjemme, vi snakker riving av vegger og legge om mye greier, og flytte kjøkkenet helt. Så her skjer det mye. Vi hadde lovet å hjelpe dem i helgen, så da sov vi her likegodt fra igår. 

Idag dro mamma, Leah Marie, Minnie og meg inn til Oslo for å kjøre noen deler av kjøkkenet videre til mormor og bestefar, fordi deskal overta det gamle kjøkkenet, så da ble det vår oppgave. Etter vi hadde lempet av alt der, dro vi en tur inn til Ekebergparken og gikk en god tur og Leah Marie fikk ridd på hest, noe hun har mast etter lenge, så idag var endelig dagen! Nå er det straks litt middag her, og litt mere bygging på gutta ihvertfall. Så er det hjem ikveld, og få roet ned før en ny uke. Denne helgen har virkelig gått superfort. Men jeg har kost meg masse med familien, lenge siden jeg hadde sett de nå. 


Mine fine jenter! Love you 

Hva har dere gjort idag? 
 

04.09.2016 @ 19:42 i Hverdag 6 kommentarer

September allerede

Hallo!

Tiden flyr virkelig avgårde assa, nå er faktisk september her! Er ganske sykt å tenke på, syntes akkurat det var sommerferie liksom. Men men, merker nå at jeg er klar for litt ny årstid og ny måned. Tiden i det siste har virkelig gått altfor fort. Jeg har såvidt rukket å tenke, før jeg skal legge meg igjen, så blogging har det vært dårlig med. Mye styr på jobb er det også, så det suger litt krefter og energi. 

Men en god nyhet! Karl og jeg flytter tilbake til Nesodden, der vi kommer fra, der vi har venner og familie. Det blir utrolig godt. Har vært så mye styr rundt dette flyttegreiene, er søren ikke lett om dagen å finne ut av sånt assa. Men ja, vi skal da leie en koselig leilighet på Nesodden, som er større en hva vi bor i nå, og har litt hage til Minnie. Også er vi jo nære familie og venner, så det blir ekstra bra. Merker nå at som ting er i boks der, så vil jeg flytte imorgen, ting må skje fort fra nå av! Men, vi har jo tre måneder oppsigelse også, så vi får ikke flyttet før rundt november en gang. Men nå har vi ihvertfall en fremtidsplan, og det er superdeilig! 

Nå skal jeg komme meg på jobb. Blir senvakt på meg idag og jobbing alene noen timer, så er jo ikke helt gira for det. Men blir sikkert en okei dag uansett. Dere må ha en super dag da! Og håper alle får en bra start på september   
 

01.09.2016 @ 12:27 i Hverdag 7 kommentarer

Mye å tenke på

Hallo!

Akkurat nå er jeg på jobb. Er mye jobbing om dagen, og mye tanker oppi hodet mitt. Er så mye som skjer om dagen, mange valg og mye å ta stilling til. Merker at det ikke er lett å bli helt voksen assa. Vet det høres teit ut, men det er mange spørsmål jeg ikke kan svarene på ihvertfall.

Jaja, ting blir nok litt mindre surrete, og mer klare med tiden. En ting jeg vet er at jeg må ta noen lure valg fremover. Heldigvis har jeg min fantastiske samboer, som alltid er der for meg, og er den voksene, når jeg trenger det. Elsker deg.

Ha en fin dag alle sammen!

23.08.2016 @ 12:28 i Hverdag 12 kommentarer

Høyt og lavt parken

Hallo! 

Igår hadde vi en kjempemoro dag i Høyt og lavt parken på Tryvann. Høyt og lavt parken er en klatrepark, hvor du klatrer rundt opp i løyper i trærne som er opptil 23 meter (noe sånt) over bakken. Det er også forskjellige vanskelighetsgrader på løypene, så det passer for alle. Er også mange zip-lines, noe vi hadde gledet oss mest til å prøve, og det var utrolig gøy! Vi fikk virkelig utfordret oss, det var litt av en treningsøkt. Ikke alle hindrene var like lette, så jeg kan ærlig innrømme at jeg har noen ikke så fine blåmerker noen steder, men jeg kom meg gjennom, og ga ikke opp! Kjempehyggelig og gøyal tur med gode venner! Noen som har vært i Høyt og lavt parken før? 
 

22.08.2016 @ 12:30 i Hverdag 9 kommentarer

INGEN OVER, INGEN VED SIDEN AV ♥Jeg er veldig heldig som har en så fin og god mann! 

Ha en fin fredag alle! God helg ♥
 

19.08.2016 @ 09:16 i Hverdag 12 kommentarer

UPDATE

God morgen! 

Nå er det straks jobb for meg, noe det er hver dag så og si, så dagene går veldig unna! Har også dratt på meg en forkjølelse/influensa fra forrige uke og til nå, så formen har ikke vært helt på topp. Har også vært travelt på jobb, og mye styr der, noe som har sugd mye energi.. Og idag åpner jeg salongen, og står der alene i 5 timer (!!) før nestemann kommer, det er ikke så greit. Gjorde det på mandag og, og da holdt jeg på å tisse på meg og sulte ihjel, så får håpe det blir bedre idag. 

Så slutt med klagingen. For imorgen har jeg fri! Og skal da først på kurs med jobben, og etterpå skal jeg endelig få farget håret mitt litt. Selvom man jobber som frisør-lærling, er det virkelig ikke gitt at man skal få fikset håret til hver sin tid assa, det trengs planlegging til. Så ja, imorgen er dagen for det, noe jeg har gledet meg til en stund nå. Jeg skal selvfølgelig legge ut bilder av resultatet her! 

Men nå får jeg hive i meg frokosten og komme meg på jobb. En laaang dag venter. Ha en fin dag alle sammen! ♥ Hva skal dere idag? 


Et par snapshat bilder fra min fine København ferie, med verdens fineste mennesker! miss this 
 

17.08.2016 @ 09:33 i Hverdag 9 kommentarer

Paintball

Hallo!

I går var Karl og jeg en tur på Nesodden for å møte noen kompiser, og teste ut de nye paintball geværene han ene hadde kjøpt seg. Jeg må si jeg ikke helt turte å være med i en kamp, men var like gøy å se på! Fikk prøve å skyte litt med det da, og det var jo litt gøy å få prøvd.

Vi kjørte inn i skogen, til et jorde, og bestemte å ha kampene der. Det var to mot hverandre, og det var ganske kult å se på faktisk. Ekstra gøy når noen ble truffet, og hylte, haha! Neste gang må jeg nok bli med, for det virket som gutta koste seg masse med spillet!

Noen som har spilt paintball før?

15.08.2016 @ 14:26 i Hverdag 11 kommentarer

Sliten jente

God morgen! 

Nå er det straks jobb på meg, noe jeg merker at jeg ikke er noe klar for idag. Det ble utrolig sent igår, da jeg måtte jobbe helt til halv ti, også satt jeg og ventet på at Karl skulle komme hjem, som sluttet ti. Jeg hadde også bestemt meg for å prøve å få tak i noe fra bursdagskolleksjonen til Kylie Jenner, som ble slupper klokken tolv, så satt jo oppe og ventet på det. Når den kom ut, styra vi jo fælt for å få tak i, men fikk ingen ting av det jeg vill ha, så da var den ventingen forgjeves. Skulle tilslutt kjøpe meg et vanlig lip kit, men klarte ikke å bestemme meg for noe, da jeg var helt stuptrøtt.. 

Begynner ti idag, og står alene i salongen i de første tre timene, så det blir dødt.. Idag er virkelig ikke dagen dere.. Fikk jo ikke trent igår kveld heller, siden jeg jobbet overtid, så da er planen å gjøre det idag, men vi får se om energien er tilstede for det assa. Nå skal jeg slutte å syte, og komme meg mot jobb, hehe! Dere må hvertfall ha en fin dag! Hva skal dere idag? 


♥♥

11.08.2016 @ 09:22 i Hverdag 13 kommentarer

Da var dagen her

God morgen! 

Da var dagen her, hvor jeg begynner på jobb igjen etter sommerferien. Uff tiden har gått så fort, og jeg merker at jeg ikke er helt klar for jobb enda. Er virkelig skummelt det der, hvordan man etter en lang periode med ferie, bare ikke klarer å bli helt klar for hverdagen igjen. Men men, sånn er det nå. 

Jeg hadde en fantastisk "siste dag i ferien-dag" i går da! Fikk trent noe skikkelig, og det er en stund siden sist må jeg si. Var også ute og spise med Karl på Friday's, det var skikkelig godt og koselig! 


Vi tok en liten forret også, denne var supergod! Kyllingvinger med noe parmesan og noe godt krydder. Husker ikke hva den heter.

Nå er det straks jobb for min del. Dere må ha en fin dag! Hva skal dere idag? 
 

09.08.2016 @ 11:36 i Hverdag 24 kommentarer

Siste dagen i ferien

Hallo! 

Idag er den siste dagen i ferien min...! Jeg er tilbake på jobb imorgen, etter 3 uker med sommerferie. Assa uff, tiden har gått så altfor fort. Jeg har vært på hytta, vært i København, vært på masse koselige båtturer, blitt god på wakeboard og kost meg mye med venner. Har virkelig hatt en helt topp sommerferie ♥ Merker nå da at jobb inne på et senter hele dagen kan bli litt tungt, men man får jo bare hoppe i det. Blir jo deilig å komme i rutiner igjen da, jeg syntes jo det. En sommerferie med masse god mat og is har det jo blitt, og treningen har ikke vært mye tilstede, men man trenger en sånn tid innimellom hvor man bare putter i seg det man vil og koser seg max! Det har jo tross alt vært sommerferie! Det som er så greit med å ha hatt en sånn litt "usunn" periode, er det at nå er jeg skikkelig klar for å komme i god mat og trenings- periode! Skal allerede få slengt inn en treningsøkt idag, så det blir bra. 


 

Nå er planen og få i oss litt mat, gå tur med Minnie, trene, spise noe lett etter trening-mat og så fikse oss for å dra ut å spise. Får håpe vi rekker alt på de timene som er igjen av denne dagen da, vi har liksom en tendens til å bruke de timene opp veldig fort, sånn at resturantbesøket ofte ikke har plass, men idag er siste mulighet i ferien, så nå må vi rekke det. Jeg gleder meg ihvertfall til å nyte denne dagen med min kjære  ♥ Så må dere ha en fin mandag! Hva skal dere idag? 

 

08.08.2016 @ 13:27 i Hverdag 12 kommentarer

KOSELIG

Hallo! 

Igår hadde vi en liten fest her hjemme i leiligheten. Det var kjempehyggelig, og veldig god stemning. Planen var å ha et lite vors før byen, men sånn ble det altså ikke. Vi var vel rundt 13 stykker, og festen ble værende her utover også, da stemningen her var ganske god! Vi pratet, hørte på musikk og bare koste oss egentlig. Lenge siden jeg har festet nå, så det var deilig å komme litt i go'stemning, og med gode venner, slår det aldri feil. 

Jeg kan vel si at formen idag da, er litt redusert kanskje, hehe. Men men, det viser jo bare at man har kost seg da. Så nå har vi vasket gulvet og ryddet litt, og tatt oss en god dusj, også er nok planen nå å få i oss litt mat tenker jeg. Ellers er jeg usikker på hva planene idag blir, men kan hende det blir noe spising ute eller noe. Vi må jo nå nyte den nest siste dagen av ferien (!?! fy så fort det går), og finne på noe koselig, og det skal vi nok klare  ♥


Noen snapshots fra kvelden da  ♥  Mobilkamera er elsk 

Ønsker alle en fin søndag! 

07.08.2016 @ 14:24 i Hverdag 11 kommentarer

Venninnetid med sushi og shopping

Hei Hei! 

Nå sitter jeg hjemme og venter på at Karl skal komme hjem. Tina, min beste venninne, har nemlig vært her idag, og vi har kost oss så masse! Vi har faktisk ikke sett hverandre på veldig mange uker, så var deilig å endelig få litt venninne-tid igjen. Vi har rett og slett snakket masse, sett på serie, shoppet litt og spist kjempegod sushi. Vi er også faste følgere av serien Pretty Little Liars som vi ser på hver gang vi er sammen, den serien er skikkelig spennende, og en virkelig jenteserie. Anbefaler alle som ikke har sett på den, å se den, haha! 

Vi blir alltid også sittende litt på macen og surfe litt rundt på det ene og det andre, og etter å ha sett litt rundt på blogger og andre inspirasjonssider, så kom vi over sminkemerket Bronx. Etter å ha sett mye på det, så fant vi ut av vi ville bestille litt greier derfra. Det virket som veldig gode produkter, og til en billig penge, så nå gleder vi oss til pakke i posten! Vi bestillte herfra. Tenker å vise produktene når de kommer, og jeg får testet litt. 


Sushi og vårruller fra nydalen sushi, kjempegodt!


Fine!Jeg har hatt en kjempekoselig dag med min fine bff! Håper dere har hatt en fin dag også ♥ 

04.08.2016 @ 21:21 i Hverdag 11 kommentarer

Velværekveld

Hallo!

Nå er jeg på vei hjem fra Nesodden. Jeg har nemlig vært på velværekveld. En av mine venninner jobber i Forever, og jeg og en annen venninne av meg har hørt mye bra om disse aloe vera produktene derfra, så vi ville vite mer. Da vertet Tina, som jobber med dette, opp en kveld hvor vi fikk smake og kjenne og vite alt om disse produktene. Hun hadde laget smoothie og grønnsaker med dipp. Det ble mye snakking og latter. Virkelig koselig assa! Ble også litt aloe vera produkter med hjem, så det var ikke dårlig! Noen som har hørt om Forever? Og prøvd noen produkter kanskje?

03.08.2016 @ 21:37 i Hverdag 8 kommentarer

Sommer og sørland

Hallo! Igår kom vi endelig ned på hytta, noe jeg har lengtet etter. Var alltid her på hytta på Lyngør når jeg var liten, har så masse gode minner herfra. Idag tidlig startet mamma, pappa, Karl og jeg dagen med en god løpeøkt, så det var deilig! Virkelig en sporty start på ferien. Nå skal vi bort et sted å spise og kose oss. Så blir det litt bading og sånn etterpå. Må si jeg virkelig trengte å komme ned hit nå. Det er så nydelig!

Noen som har vært på Lyngør før?

17.07.2016 @ 14:22 i Hverdag 11 kommentarer

One last day

God morgen! Idag er humøret på topp, for etter jobb idag, så tar jeg FERIE! Så utrolig deilig følelse å vite at man snart har tre hele uker til å slappe av og gjøre akkurat det man vil. Jeg har litt forskjellige planer for disse ukene, blir hytta først, så København i en uke og så en uke hjemme. Kjempedeilig! Nå må jeg spise ferdig frokosten min, og komme meg avgårde på jobb. Dere må ha en strålende fredag alle sammen! 


Gleder meg til ferie med denne fine gutten ♥

Hva skal dere i ferien deres? 

15.07.2016 @ 09:32 i Hverdag 2 kommentarer

One more try

Hallo! Da er det en ny blogg oppe, og denne skal jeg prøve å være litt flink på. Nå har jeg snart tre uker med ferie, hvor jeg skal ta med meg kameraet, og få knipset litt fine bilder og være god på oppdateringer. Hadde det ikke vært for at jeg nå har noen uker hvor jeg har tid til dette her, så hadde jeg nok ikke startet en blogg igjen, ikke enda hvertfall. Men min familie syntes og det er koselig å følge med, så får vel blogge litt for de. Design og alt, er absolutt ikke på plass, så det skal jeg prøve få gjort noe med. Men ja, får gi dette blogggreiene en til sjangs :) 
 

13.07.2016 @ 11:35 i Hverdag 0 kommentarer
hits