Kategori: København sommer

Bye bye Copenhagen

God morgen dere! Da driver vi å rydder og pakker oss ut av hotellrommet. Idag reiser vi hjem igjen til Oslo, noe som er litt stusselig merker jeg, men samtidig har vi vært her i åtte dager, så det holder vel nå, hehe. Gleder meg jo sånn til å se lille Minnie igjen, så det blir godt ♥ 

Igår ble en sen, men veldig hyggelig kveld, for min flotte pappa hadde bursdag. Så det ble feiret med supergod mat og dessert, litt god drikke og filmtitting. Jeg sovnet jo selvfølgelig under filmen, men det gjorde ingenting siden alle mente tydeligvis den var veldig dårlig. Vi så Batman VS Superman btw. 


Fine pappa og mamma  ♥ 

Nå skal turen gå mot byen en tur, slik at vi får med oss noen siste ting før hjemreisen. Så skal vi på Fields, som er et stort kjøpesenter, for å kikke litt der. Så venter 7-8 timers biltur, så det blir moro. 

Vi har storkost oss her i København  ♥ Ha en strålende dag alle sammen! 
 

29.07.2016 @ 09:47 i København sommer 8 kommentarer

Sprek start på dagen

Idag startet Karl, CF (lillebroren min) og jeg dagen med en god treningsøkt på treningssenteret som er på hotellet. Senteret var utrolig bra, de hadde det meste og det var rent og ryddig der. Vi var til og med helt alene, noe som er ganske deilig. CF har ikke trent så mye styrke før, så var gøy for han å bli med å lære litt øvelser. 

Nå går turen mot byen. Planen min idag er å få kjøpt meg noen nye sko. Tomsene mine er helt ubrukelige nå.. Skal også kikke litt rundt å se om vi finner noe gøy! Sephora står også på min plan for å si det sånn ♥ Hva skal dere idag? 

26.07.2016 @ 13:04 i København sommer 6 kommentarer

Bursdagsfeiring på Tivoli ♥

Idag har min skjønne, flotte, flinke, gode, fantastiske lillesøster bursdag♥♥ Hun ble hele 6 år idag, og skal begynne på skolen etter sommeren, det er ganske sykt, for meg er hun fortsatt min bittelille skjønning! Vi startet dagen med pakkeåpning, noe som alltid er like koselig. Leah Marie ble kjempefornøyd med alle pakkene, og smilet har vært godt klistret på i hele dag. Etter pakkeåpningen dro vi til stranden for å få noen timer med litt sol og bading, fy så deilig det er i vannet her, og så varmt i været 27,5 varmegrader er ikke feil. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En veldig fornøyd 6-åring hvertfall  

Etter stranden var det hjem og skifte og ordne seg, før vi dro avgårde til Tivoli. Det var helt fantastisk å være tilbake på Tivoliet her i København, det er så utrolig fint. Masse god mat og andre godsaker, masse folk, lyder, lys og bra stemning. Vi fikk også tatt maange karuseller og berg-og-dal-baner, og Karl fikk meg også  opp i en som jeg ikke har turt å ta i flere år, det er et fly som går kjempefort og snurrer opp ned osv, og idag tok jeg det, og fy så gøy og skummelt. Fikk virkelig et kick! Nå har vi kommet oss hjem og skal vel snart ta kvelden. Imorgen starter vi dagen på stranden igjen tror jeg, og det gleder jeg meg til. Blir dessverre litt sene oppdateringer her, men har ikke tid på dagtid til å ordne med innlegg, så da kommer det nå, bedre sent enn aldri. Noen som har vært på Tivoli i København før? 


Så utrolig fint med alle lysene når det blir mørkt! Litt dårlig bilde, glemte selvfølgelig kamera... 

♥♥♥ Ha en fin kveld alle! 

 

24.07.2016 @ 23:52 i København sommer 6 kommentarer

Amager strandpark

Idag har vi vært på Amager strandpark. Vi var en liten tur i byen først for å kikke litt, men tilslutt fant vi ut at det var altfor varmt, det var rett og slett strandvær. Så da dro vi til hotellet og skiftet, også videre til stranden. Denne strandparken dere, it's amazing! Masse forskjellige matboder og isboder, dj som spiller høy musikk, masse mennesker, mye liv, varmt vær og ikke minst deilig vann! Er en skikkelig frihetsfølelse å være der. Vi var der ikke så lenge idag da, siden vi var litt frem og tilbake. Men vi rakk et godt og langt bad og fikk tuslet rundt der og kjent litt på livet, og avslutet det hele med den beste isen jeg har smakt, hvit sjokolade, nam! Noen som har vært på Amager strandpark før?

23.07.2016 @ 20:39 i København sommer 2 kommentarer
hits