Arkiv måned: juli 2016

Båttur

Hallo! 

Båtturen igår var kjempekoselig! Vi var seks stykker, og vi badet og kjørte sånn "sofarister" som vi kaldte den. Det var veldig gøy! Vannet var heller ikke gærent assa, noe som var superdeilig. Vi fikk litt uflaks på vei hjem fra turen da vi så regnet komme, og det gjorde det virkelig og. Vi ble søkkvåte på vei hjem, så da var det rett i dusjen å få igjen litt varme, for vi grillet god mat og marsmallows. Vi avsluttet kvelden med å se Zootopia, og den var jo så søt og morsom da. Det ble en veldig sen kveld, da vi ikke var på vei hjem før klokken var rundt to på natten, men koselig var det ♥


Go' gjengen da ♥Her er vi jentene i denne "sofaristeren" da, supergøy å hoppe på bølgene i denne! 

Nå er vi faktisk på tur ut døren igjen for å møte noen av de fra igår og litt fler for å dra på båttur idag igjen. Idag er vi tidligere på, så da får vi med oss enda litt mer sol får vi håpe. Blir nok noe god middag og litt volleyball på planen også. Hva skal dere idag? 

Ha en fin dag 

31.07.2016 @ 11:58 i Summertime 6 kommentarer

Gjensynsglede ♥

Hallo  ♥ 

Da var vi hjemme igjen, etter en uke på hytta og en uke i København. Kom hjem igår kveld, og la oss vel like etter vi kom inn døra. Merker nå hvor deilig det er å være hjemme, og bare ha alt på stell. Hotel er koselig det, men å leve ut av en bag og sånn, kan bli litt slitsomt over tid. Noe av det beste var å se lille Minnie igjen, hun har vi virkelig savnet ♥ 

Nå skal vi hive i oss litt mat, også skal vi ut på båttur med noen venner, det blir koselig! Vi har jo faktisk ferie i 10 dager til, noe jeg merker er sykt deilig! Hva skal dere idag? Flere som skal på båttur kanskje? 


Er jo ikke rart jeg har savnet hun skjønningen her  ♥ ♥  

30.07.2016 @ 13:13 i Summertime 13 kommentarer

Bye bye Copenhagen

God morgen dere! Da driver vi å rydder og pakker oss ut av hotellrommet. Idag reiser vi hjem igjen til Oslo, noe som er litt stusselig merker jeg, men samtidig har vi vært her i åtte dager, så det holder vel nå, hehe. Gleder meg jo sånn til å se lille Minnie igjen, så det blir godt ♥ 

Igår ble en sen, men veldig hyggelig kveld, for min flotte pappa hadde bursdag. Så det ble feiret med supergod mat og dessert, litt god drikke og filmtitting. Jeg sovnet jo selvfølgelig under filmen, men det gjorde ingenting siden alle mente tydeligvis den var veldig dårlig. Vi så Batman VS Superman btw. 


Fine pappa og mamma  ♥ 

Nå skal turen gå mot byen en tur, slik at vi får med oss noen siste ting før hjemreisen. Så skal vi på Fields, som er et stort kjøpesenter, for å kikke litt der. Så venter 7-8 timers biltur, så det blir moro. 

Vi har storkost oss her i København  ♥ Ha en strålende dag alle sammen! 
 

29.07.2016 @ 09:47 i København sommer 8 kommentarer

New in: NIKE AIR MAXIgår kjøpte jeg meg endelig et par sko, etter noen dager med leting. Ble tilslutt Nike Air Max Moire. Jeg er superfornøyd med skoene, de er så utrolig gode å gå i, og ikke minst kule. Anbefaler virkelig denne modellen. Har hatt flere type Nike sko, og var vel egentlig på utkikk etter Thea modellen i en kul farge, da jeg har de i hvit fra før, men syntes disse var mye bedre å gå i, så da ble det de, og det er jeg glad for. Karl kjøpte seg også samme modellen i herre, så da matcher vi litt da vettu, haha. Hva syntes dere om skoene? 

Min fantastiske pappa har også bursdag idag, så etterpå blir det litt feiring på stranda, etterfulgt av enda mer feiring på resturant. Og imorgen skal vi faktisk reise hjem.. Tiden har gått superfort. Blir litt trist å reise hjem, men samtidig gleder jeg meg til å se lille Minnien vår igjen, savner hun ganske masse ♥ Dere må ha en fin dag da! 

28.07.2016 @ 14:20 i New in 9 kommentarer

Sprek start på dagen

Idag startet Karl, CF (lillebroren min) og jeg dagen med en god treningsøkt på treningssenteret som er på hotellet. Senteret var utrolig bra, de hadde det meste og det var rent og ryddig der. Vi var til og med helt alene, noe som er ganske deilig. CF har ikke trent så mye styrke før, så var gøy for han å bli med å lære litt øvelser. 

Nå går turen mot byen. Planen min idag er å få kjøpt meg noen nye sko. Tomsene mine er helt ubrukelige nå.. Skal også kikke litt rundt å se om vi finner noe gøy! Sephora står også på min plan for å si det sånn ♥ Hva skal dere idag? 

26.07.2016 @ 13:04 i København sommer 6 kommentarer

Gotta love SEPHORA

Idag har jeg endelig kommet meg på Sephora og fått kjøpt meg noe av det som var på listen derfra. Vi begynnte dagen på stranden idag igjen, men så begynnte det å skye over litt, så da ble planene fort endret til en bytur. Jeg fikk kjøpt meg noe nytt treningsøy også som jeg tenker å vise dere senere. Men ja, Sephora! Jeg har alltid elsket Too faced og foundationen deres har vært på ønskelisten min siden den kom ut, og idag ble den min! Fikk supergod hjelp, de sminket meg med den slik at jeg fikk se at den var fin og at den passet min hudtone. Fikk meg også ny concealer og ny beautyblender. Blir nok flere turer inn til Sephora, har allerede satt litt flere ting på ønskelisten, så vi får se. 

beautyblender i rød  ♥  too faced- born this way i fargen porcelain  ♥  nars concealer i fargen vanilla

Noen som har prøvd foundationen, eller noen av de andre tingene? Også lurer jeg på om dere har noen tips til meg om noen gode produkter jeg burde se etter på Sephora? Tar imot alle tips med stooor takk ♥ Ha en fin kveld alle!

25.07.2016 @ 21:17 i New in 2 kommentarer

Bursdagsfeiring på Tivoli ♥

Idag har min skjønne, flotte, flinke, gode, fantastiske lillesøster bursdag♥♥ Hun ble hele 6 år idag, og skal begynne på skolen etter sommeren, det er ganske sykt, for meg er hun fortsatt min bittelille skjønning! Vi startet dagen med pakkeåpning, noe som alltid er like koselig. Leah Marie ble kjempefornøyd med alle pakkene, og smilet har vært godt klistret på i hele dag. Etter pakkeåpningen dro vi til stranden for å få noen timer med litt sol og bading, fy så deilig det er i vannet her, og så varmt i været 27,5 varmegrader er ikke feil. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En veldig fornøyd 6-åring hvertfall  

Etter stranden var det hjem og skifte og ordne seg, før vi dro avgårde til Tivoli. Det var helt fantastisk å være tilbake på Tivoliet her i København, det er så utrolig fint. Masse god mat og andre godsaker, masse folk, lyder, lys og bra stemning. Vi fikk også tatt maange karuseller og berg-og-dal-baner, og Karl fikk meg også  opp i en som jeg ikke har turt å ta i flere år, det er et fly som går kjempefort og snurrer opp ned osv, og idag tok jeg det, og fy så gøy og skummelt. Fikk virkelig et kick! Nå har vi kommet oss hjem og skal vel snart ta kvelden. Imorgen starter vi dagen på stranden igjen tror jeg, og det gleder jeg meg til. Blir dessverre litt sene oppdateringer her, men har ikke tid på dagtid til å ordne med innlegg, så da kommer det nå, bedre sent enn aldri. Noen som har vært på Tivoli i København før? 


Så utrolig fint med alle lysene når det blir mørkt! Litt dårlig bilde, glemte selvfølgelig kamera... 

♥♥♥ Ha en fin kveld alle! 

 

24.07.2016 @ 23:52 i København sommer 6 kommentarer

Amager strandpark

Idag har vi vært på Amager strandpark. Vi var en liten tur i byen først for å kikke litt, men tilslutt fant vi ut at det var altfor varmt, det var rett og slett strandvær. Så da dro vi til hotellet og skiftet, også videre til stranden. Denne strandparken dere, it's amazing! Masse forskjellige matboder og isboder, dj som spiller høy musikk, masse mennesker, mye liv, varmt vær og ikke minst deilig vann! Er en skikkelig frihetsfølelse å være der. Vi var der ikke så lenge idag da, siden vi var litt frem og tilbake. Men vi rakk et godt og langt bad og fikk tuslet rundt der og kjent litt på livet, og avslutet det hele med den beste isen jeg har smakt, hvit sjokolade, nam! Noen som har vært på Amager strandpark før?

23.07.2016 @ 20:39 i København sommer 2 kommentarer

KØBENHAVN ♥

Nå er vi i København! Endelig altså. Det var en greit lang kjøretur for å komme hit, og etter å ha kjørt noen timer hjem fra hytta igår også, så er vi ganske lei av å sitte i bil nå. Men her er det superdeilig! Det er 27,5 varmegrader her, og masse liv og røre. Vi rakk en liten tur i sentrum istad og fikk kikket litt før ting stengte, så må si jeg gleder meg til noen shoppingdager fremover. Vi har også planer om å dra på stranden noen dager, og i overimorgen blir det Tivoli på lillesøster sin bursdag. 

Nå blir det straks litt sushi som vi spiser på hotelrommet, etterfulgt av litt for mye godsaker, hehe, sånn er det når man er på ferie. Også blir det nok en veldig god natt søvn! Dere må ha en fin kveld! Hvor er dere på ferie i år?
Utsikten fra leiligheten! 


China box, denne må dere prøve om dere er på Strøget, supergodt! 


Min fine 
Et stykk fornøyd lillesøster i disneybutikken!  

22.07.2016 @ 21:32 i Summertime 8 kommentarer

Hjemme en liten tur

Idag dro vi hjem fra hytta, og kom hjem for en time ca. Veldig deilig å komme hjem til leiligheten igjen, men det blir bare for en bitteliten stund. For imorgen drar vi til København! Jeg gleder meg så utrolig masse, København er virkelig en av mine favoritt byer. Og der skal vi være en hel uke. Vi er i leilighet med familien min, og skal feire både bursdagen til pappa der nede og bursdagen til lillesøsteren min, det blir koselig ♥ 

Nå er det litt ompakking som står for tur, og gjøre alt klart til imorgen tidlig. For vi må dra kjempetidlig hjemmefra for å rekke å slippe av Minnie hos foreldrene til Karl, før vi tar bilen fatt mot Køben ♥ Noen som har vært i København før? 

Min fineste lille hund og lillesøster ♥♥

Og min fine bror, og min kjekke samboer ♥♥Her var noen bilder fra en koselig båttur vi hadde nå når vi var på hytta. Er så idyllisk nede på Lyngør, elsker virkelig det stedet. Har vært så deilig å ha vært der nå nesten en uke, har virkelig savnet den plassen. Takk for nå Lyngør, see you soon, I hope! 

21.07.2016 @ 21:57 i Summertime 6 kommentarer

Båttur til Arendal

Hallo! Igår var det strålende vær her på Sørlandet, noe som resulterte i at vi alle mann fordelte oss i to båter og tok turen til Arendal. Det var utrolig koselig, og ikke minst deilig med en sånn litt lengre båttur igjen, er noen år siden vi har tatt denne turen med båt nå. Varmen var helt syk! Var bortimot 30 grader i skyggen og i vannet var det 22,5!! Det er ganske sykt!


I Arendal spiste vi litt mat og is, også tok vi turen hjem igjen. På vei hjem var det litt kaldere siden da kom det litt kaldere vind og litt mer skyer. Så det var bon gass hjem hele veien så og si. Når vi kom hjem var alle her litt solbrendte og slitne, men det ble filmkveld forde, selvom jeg sovnet etter ikke mange minuttene, haha. Hadde en superkoselig dag med hele familien! Noen som har kjørt båttur til Arendal før?
 

 

21.07.2016 @ 10:46 i Summertime 4 kommentarer

Want's from MISSGUIDED


kjole HER - kjole HER 


shorts HER -  kjole HER 


kjole HER - heels HER 


HER - HER 


bluse HER -  genser HER 


skjørt HER - skjørt HER 


bukse HER - bukse HER 


bukse HER - bukse HER 


shorts HER - bukse HER 


caps HER - caps HER 


caps HER - jakke HER 


jakke HER - kjole HER 


kjole HER - jakke HER 

Hallo! Nylig har jeg blitt skikkelig glad i nettsiden MISSGUIDED. De har så utrolig mange fine klær og accesoarer, utvalget er enormt! Og prisen er slettes ikke ille heller. Jeg har ikke bestilt noe derfra enda, så jeg vet ikke hvordan det er med frakt osv, men med en gang jeg jeg bestiller noe skal jeg opdatere dere på det. Jeg har så utrolig mange favoritter, og over hadde du noen av de. Noen som har handlet på missguided før? 

20.07.2016 @ 12:37 i Mote 8 kommentarer

Hyttekos

Hallo! Nå har jeg endelig fått opp litt nett på macen, så da blir det litt lettere å variere med innlegg. Mobilen min ville plutselig ikke publisere innlegget jeg skrev i dag tidlig, så da får jeg skrive et nytt nå. 

Vi koser oss fortsatt masse på hytta. Været er litt frem og tilbake da, men når det først er sol, er det grisevarmt! Planene idag blir litt wakeboard, en joggetur og kanelboller. God kombinasjon! Minnie storkoser seg her nede da, stor plass å løpe rundt og utforske på. Hun har også kjørt båt noen ganger nå, og begynner og bli vandt til det. Hun er jo så søt i den lille vesten vi kjøpte til henne. Det var bare en liten oppdatering fra meg. Dere må ha en strålende dag! Hva er deres planer for dagen? 


Fine Minnie og Leah Marie, jentene mine ♥
19.07.2016 @ 11:03 i Summertime 16 kommentarer

Sommer og sørland

Hallo! Igår kom vi endelig ned på hytta, noe jeg har lengtet etter. Var alltid her på hytta på Lyngør når jeg var liten, har så masse gode minner herfra. Idag tidlig startet mamma, pappa, Karl og jeg dagen med en god løpeøkt, så det var deilig! Virkelig en sporty start på ferien. Nå skal vi bort et sted å spise og kose oss. Så blir det litt bading og sånn etterpå. Må si jeg virkelig trengte å komme ned hit nå. Det er så nydelig!

Noen som har vært på Lyngør før?

17.07.2016 @ 14:22 i Hverdag 11 kommentarer

Levi's 501 shorts

Hallo! For noen uker tilbake klarte jeg endelig å skaffe meg en Levi's 501 shorts. Har lett en evighet etter den perfekte vintage modellen, men har ikke funnet den. Men en dag etter jobb gikk jeg forbi Levi's butikken og så det sto på ruta at de hadde 501 shortser, og det hadde de. Det var ikke vintage, men i år har de kommet med noen nye modeller som skal være ganske identiske til de som er vintage siden de er så populære. Og de var superfine! Er nok favorittshortsen i sommer, uten tvil! Hva syntes dere om shortsen? 

16.07.2016 @ 16:40 i Mote 8 kommentarer

One last day

God morgen! Idag er humøret på topp, for etter jobb idag, så tar jeg FERIE! Så utrolig deilig følelse å vite at man snart har tre hele uker til å slappe av og gjøre akkurat det man vil. Jeg har litt forskjellige planer for disse ukene, blir hytta først, så København i en uke og så en uke hjemme. Kjempedeilig! Nå må jeg spise ferdig frokosten min, og komme meg avgårde på jobb. Dere må ha en strålende fredag alle sammen! 


Gleder meg til ferie med denne fine gutten ♥

Hva skal dere i ferien deres? 

15.07.2016 @ 09:32 i Hverdag 2 kommentarer

Ebay skatter: Box for your lashes

Hallo! Er det noe jeg har sansen for, så er det ebay. Assa de har jo absolutt alt, og til en billig penge. I det siste har jeg begynt å bruke litt løsvipper, og har trivdes veldig med det! Har jo alltid ønsket meg vippeextensions, men det koser jo litt, og er litt mye styr for meg tror jeg, som er avhengig av å gni meg i øynene og ikke tenke så mye på vippene til enhver tid. Så da var false lashes tingen! 

Løsvipper kan jo brukes mange ganger, helt til de ikke er pene eller hygieniske lenger, og i mellomtiden blir de liggene i de boksene de kom i. Det tar litt plass, og ser jo ikke så fint ut. Men, så kom jeg over denne lille boksen! Oppi denne kan du ha tre par med vipper og en liten tube med lim. Supersmart, og ikke minst veldig søt. Så nå har jeg de tre parene jeg bruker mest oppi der. 


Den er jo litt søt da. Vippene fra toppen; eylure exaggerate nr. 140 - fra ebay HER - Siren fra House of lashes


Her har jeg på meg favorittene, som er Siren fra House of lashes. De er sykt fine til hverdags, og innmari enkle å ta på. Så jeg hadde noe i håret på bildet, haha jaja.. 

Hva syntes dere om boksen? Og bruker dere falske vipper? 

 

14.07.2016 @ 18:31 i Ebay 2 kommentarer

One more try

Hallo! Da er det en ny blogg oppe, og denne skal jeg prøve å være litt flink på. Nå har jeg snart tre uker med ferie, hvor jeg skal ta med meg kameraet, og få knipset litt fine bilder og være god på oppdateringer. Hadde det ikke vært for at jeg nå har noen uker hvor jeg har tid til dette her, så hadde jeg nok ikke startet en blogg igjen, ikke enda hvertfall. Men min familie syntes og det er koselig å følge med, så får vel blogge litt for de. Design og alt, er absolutt ikke på plass, så det skal jeg prøve få gjort noe med. Men ja, får gi dette blogggreiene en til sjangs :) 
 

13.07.2016 @ 11:35 i Hverdag 0 kommentarer

Velkommen ♥ Jeg er en jente på 21 år som bor i Oslo med samboeren min, og vår lille hund Minnie. Jeg blogger om hverdagen min som frisørlærling, og alt som inspirerer meg. Takk for at du tok turen innom!

Søk i bloggen

Widgets

Design

Laget av Lisa

Arkiv

hits