Arkiv måned: august 2016

Color block shirtBestillte denne genseren fra missguided for et par uker siden. Syntes det er gøy med litt farger innimellom. Genseren skulle egentlig ha en annen fargekombinasjon, men jeg fikk denne, og den var jo kul den og da. Hva syntes dere? 

Nå skal jeg på jobb, ikke helt klar for det. Helgen går jo så fort! Men dere må ha en superfin mandag da! 
 

29.08.2016 @ 09:32 i New in 12 kommentarer

I need this for my workout

Hallo! 

Nå har det vært noen dager siden sist jeg ga lyd fra meg. Det har dessverre bare vært litt mye på tankene, og litt lite blogg-inspirasjon, dessverre. Tenke å smyge meg tilbake, å prøve å få igjen litt blogg-motivasjon, ved å poste litt inspirasjon til treningen. 

Selvom uken ikke har vert helt på topp med tankene, så har jeg faktisk fått unnagjort hele treningsplanen for uken, noe jeg har lov å være litt stolt av. Og nå som jeg har kommet litt godt i gang med treningen, ser jeg på treningstøy mer enn noen sinne føler jeg. Man får jo aldri nok av det, og jeg pleier å si til meg selv at jeg kan bruke penger på det med god samvittighet, siden det går til et godt formål. Haha, meg i et nøtteskall! 


her  -  her  -  her (fått litt dilla på disse adidas tightsene assa!)


her  -  her  -  her 


her  -  her  -  her


her  -  her  -  her


her  -  her  -  her


her  -  her  -  her 
 

Over ser dere noen ting som jeg gjerne kunne tenkt meg. Er jo mye mer egentlig og, så tar det i et senere innlegg. Likte dere noe av det ovenfor? 

 

28.08.2016 @ 17:35 i Wants 6 kommentarer

Mye å tenke på

Hallo!

Akkurat nå er jeg på jobb. Er mye jobbing om dagen, og mye tanker oppi hodet mitt. Er så mye som skjer om dagen, mange valg og mye å ta stilling til. Merker at det ikke er lett å bli helt voksen assa. Vet det høres teit ut, men det er mange spørsmål jeg ikke kan svarene på ihvertfall.

Jaja, ting blir nok litt mindre surrete, og mer klare med tiden. En ting jeg vet er at jeg må ta noen lure valg fremover. Heldigvis har jeg min fantastiske samboer, som alltid er der for meg, og er den voksene, når jeg trenger det. Elsker deg.

Ha en fin dag alle sammen!

23.08.2016 @ 12:28 i Hverdag 12 kommentarer

Høyt og lavt parken

Hallo! 

Igår hadde vi en kjempemoro dag i Høyt og lavt parken på Tryvann. Høyt og lavt parken er en klatrepark, hvor du klatrer rundt opp i løyper i trærne som er opptil 23 meter (noe sånt) over bakken. Det er også forskjellige vanskelighetsgrader på løypene, så det passer for alle. Er også mange zip-lines, noe vi hadde gledet oss mest til å prøve, og det var utrolig gøy! Vi fikk virkelig utfordret oss, det var litt av en treningsøkt. Ikke alle hindrene var like lette, så jeg kan ærlig innrømme at jeg har noen ikke så fine blåmerker noen steder, men jeg kom meg gjennom, og ga ikke opp! Kjempehyggelig og gøyal tur med gode venner! Noen som har vært i Høyt og lavt parken før? 
 

22.08.2016 @ 12:30 i Hverdag 9 kommentarer

TIPS - tørrsjampo

Hallo! 

Tenkte jeg skulle komme med et lite tips idag. Føler egentlig jeg anbefaler og tipser veldig mye, men når det er ting jeg er veldig fornøyd med, så må jeg bare dele det videre. Dagens tips handler om tørrsjampo.  Jeg er virkelig en flittig bruker av det produktet. Håret mitt har en tendens til å bli litt fett dagen etter jeg har dusjet, fordi jeg pleier å rette ut mye, og bruker da litt varmebeskyttende osv. Da er tørrsjampo helt suverent å spraye i bunnen for å få vekk litt fett fra hodebunn. 

Her om dagen kjøpte jeg meg en ny tørrsjampo fra Lee Stafford, CoCo LoCo. Denne lukter kokos! Virkelig min favoritt-duft når det kommer til sånne ting. den var også kjempegod, og ble ikke for hvit. Selvfølgelig ble den litt blass, men det er jo litt av meningen, for å få vekk den fettete looken. De har også flere ting i samme serie, med duft av kokos. Dere kan få hele serien HER, og den er også på tilbud nå faktisk! Noen som har prøvd denne før? 

Nå skal vi fikse oss litt, og så går turen til Høyt og lavt parken med noen venner, så det blir gøy! Dere må ha en strålende søndag! 

 

21.08.2016 @ 11:58 i Skjønnhet 4 kommentarer

Hydrating face mist

Hallo! 

På torsdag var jeg på kurs med jobben, og kurset handlet om Skin care produktene til Eleni  & Chris. Eleni & Chris er et merke vi har i salongen som er laget av hun som grunnla Nikita, og datteren hennes. De har hittil kommet med sjampoer, balsamer og kurer, som er kjempegode! Og nå har de også kommet med Skin Care. De har Hydration Line som er produkter for tørr hud, Anti-aging som sier seg selv at er en anti aging serie, og noe de har kaldt Skin Loves, som er et anti-aging serum og en anti-aging øyekrem. 

Produktene inneholder unike ingredienser fra Norden. SEA3oil som er en svært ren omega-olje fra det krystallklare vannet i Skandinavias fjorder, og gir mye fuktighet. Glacier Water (isbre-vann), dette finner du bare i Skandinavia, og er noe av det reneste vannet som finnes, dette frisker opp huden. Tilslutt har vi den unike anti-aging ingrediensen som er Cloudberry (multen). 

Kurset var utrolig lærerikt, og jeg gleder meg til vi får alle produktene i salongen. Vi var også så heldige å få med oss en Hydrating face mist med hjem. Det er en av to face mister de har, og denne gir masse fuktighet, og gir huden er frisk boost. Lukter også kjempegodt! Noen som har hørt om Eleni & Chris? Nå skal jeg strakts til Sverige med noen venner og handle litt, så det blir bra. Dere må ha en strålende lørdag! 

20.08.2016 @ 12:05 i Skjønnhet 4 kommentarer

INGEN OVER, INGEN VED SIDEN AV ♥Jeg er veldig heldig som har en så fin og god mann! 

Ha en fin fredag alle! God helg ♥
 

19.08.2016 @ 09:16 i Hverdag 12 kommentarer

Farget håret

Hallo! 

Idag fikk jeg endelig gjort noe med håret mitt! Det er virkelig ikke lett å få planlagt tid til å fikse på håret, selvom jeg jobber som frisør-lærling, men idag ble det tid. Jeg har vært lys blond ganske lenge nå, og har trivdes med det. Men jeg har rett og slett blitt veldig lei. Jeg hadde jo stripet det, men etter en sommer med mye sol, har det blitt veldig helfarget og gult. Derfor ønsket jeg mer spill i håret, og bestemte meg da for å legge litt mørkere striper i det. Jeg er superfornøyd! Forandring fryder ♥


Før (ikke så veldig pent.. hadde hatt det i dott også) - Etter ♥ 


Veldig deilig med litt spill i det, nå virker det ikke så dødt lenger! 

Hva syntes dere? ♥ 

18.08.2016 @ 18:28 i Skjønnhet 10 kommentarer

On my wishlist


her - her - her


her - her - her


her - her - her


her - her - her


her - her - her 


her - her - her

Dette finner dere på min ønskeliste for tiden ♥ Noe dere fikk lyst på? 

 

18.08.2016 @ 12:29 i Wants 7 kommentarer

UPDATE

God morgen! 

Nå er det straks jobb for meg, noe det er hver dag så og si, så dagene går veldig unna! Har også dratt på meg en forkjølelse/influensa fra forrige uke og til nå, så formen har ikke vært helt på topp. Har også vært travelt på jobb, og mye styr der, noe som har sugd mye energi.. Og idag åpner jeg salongen, og står der alene i 5 timer (!!) før nestemann kommer, det er ikke så greit. Gjorde det på mandag og, og da holdt jeg på å tisse på meg og sulte ihjel, så får håpe det blir bedre idag. 

Så slutt med klagingen. For imorgen har jeg fri! Og skal da først på kurs med jobben, og etterpå skal jeg endelig få farget håret mitt litt. Selvom man jobber som frisør-lærling, er det virkelig ikke gitt at man skal få fikset håret til hver sin tid assa, det trengs planlegging til. Så ja, imorgen er dagen for det, noe jeg har gledet meg til en stund nå. Jeg skal selvfølgelig legge ut bilder av resultatet her! 

Men nå får jeg hive i meg frokosten og komme meg på jobb. En laaang dag venter. Ha en fin dag alle sammen! ♥ Hva skal dere idag? 


Et par snapshat bilder fra min fine København ferie, med verdens fineste mennesker! miss this 
 

17.08.2016 @ 09:33 i Hverdag 9 kommentarer

Paintball

Hallo!

I går var Karl og jeg en tur på Nesodden for å møte noen kompiser, og teste ut de nye paintball geværene han ene hadde kjøpt seg. Jeg må si jeg ikke helt turte å være med i en kamp, men var like gøy å se på! Fikk prøve å skyte litt med det da, og det var jo litt gøy å få prøvd.

Vi kjørte inn i skogen, til et jorde, og bestemte å ha kampene der. Det var to mot hverandre, og det var ganske kult å se på faktisk. Ekstra gøy når noen ble truffet, og hylte, haha! Neste gang må jeg nok bli med, for det virket som gutta koste seg masse med spillet!

Noen som har spilt paintball før?

15.08.2016 @ 14:26 i Hverdag 11 kommentarer

BRONX MAKEUP

Hallo! 

For litt siden bestilte jeg og bestevenninnen min litt sminke fra Bronx. Vi hadde ikke hørt om merket, før vi hadde surfet litt rundt på nettet og på blogger blogger, og leste mye bra om det. Da måtte vi jo prøve å bestille, siden det også var ganske billig. Tina fikk sminken hjem til seg for litt siden, mens jeg først fikk hentet det hos henne i går. Og idag fikk jeg prøvd den, og jeg må si at jeg er superfornøyd! Foundationen var kanskje hakket for lys, men med litt solpudder gikk det helt fint! Som dere ser, så bestilte jeg en face primer, foundation og concealer. Etter å ha prøvd det er jeg veldig fornøyd med alt. Primeren gjør huden silkemyk og gjevn. Foundationen var kjempelett og blende, ikke for tykk, og hadde bra med dekkevne. Concealeren var og også enkel og blende og dekket veldig bra. Om dere er på utkikk etter god og rimelig sminke, burde dere prøve Bronx!! Vi bestilte det herfra. 
 

Noen som har prøvd Bronx før? 

14.08.2016 @ 13:36 i Skjønnhet 10 kommentarer

Sunn sjokolade frokost

Hallo! 

Idag tidlig lagde jeg meg en kjempegod sunn frokost! Jeg er utrolig dårlig på å spise frokost, og det blir ofte til noe frokostblanding av noe slag, men det er jo så kjedelig. Så Karl hadde eksprimentert litt med havregrøt, og valgte å dele oppskriften med meg, snill samboer det! Så da ble det sjokolade-peanøtt-protein- havregrøt. 

Du trenger: 

- 0,6 dl havregryn

- 1,2 dl lett melk

- 1,2 dl vann

- 1 scoop sjokolade proteinpulver (kan ha andre smaker om man vil) 

- 1 spiseskje peanøttsmør 

- ristede mandler eller annen frukt/bær på toppen 

Bare bland alt sammen i en kjele og sett på middels-høy varme. Pass på at det ikke brenner seg, for det skjer fort! 
 

Så det ikke godt ut? Det er supermektig, så man trenger virkelig ikke mer enn dette til en person. Idag hadde jeg ristede mandler på toppen, men skal nok prøve med noe litt friskere som banan eller blåbær neste gang. Håper dere likte oppskriften! Nå skal jeg til min bestevenninne Tina for å se på litt serie å kose oss. ha en fin lørdag! 

13.08.2016 @ 17:36 i Food & sweets 2 kommentarer

The perfekt dinner, with the perfect man

Hallo! 

Fy så sliten jeg er om dagen! Vet jeg gnåler mye om det, men det er virkelig sant. I går etter jobb, kom jeg meg faktisk på trening, og det ble en god økt også, men det resulterte jo i superstølhet i dag. Så jeg er supersliten og superstøl, og begynner å bli litt forkjøla tror jeg og. Tilbake til hverdagen altså, virkelig. 

Men det som var veldig kos, var det at Karl fikk byttet vakten sin på jobb, slik at han sluttet tidlig idag. Så da slipper jeg å sitte alene i kveld. Nå har vi akkurat inntatt verdens beste sushi! Den er fra Nydalen Sushi, og den må dere prøve! Elsker å kunne bestille litt god mat når man skal kose seg en kveld, det trengs. Ellers har vi kjøpt inn litt digg, også blir det film! Er Money Monster som står på planen, den ser så spennende ut, så håper den er det! Dere må ha en deilig fredagskveld! Hva skal dere ikveld? 


Fornøyd!
 

12.08.2016 @ 19:07 i Food & sweets 16 kommentarer

Sliten jente

God morgen! 

Nå er det straks jobb på meg, noe jeg merker at jeg ikke er noe klar for idag. Det ble utrolig sent igår, da jeg måtte jobbe helt til halv ti, også satt jeg og ventet på at Karl skulle komme hjem, som sluttet ti. Jeg hadde også bestemt meg for å prøve å få tak i noe fra bursdagskolleksjonen til Kylie Jenner, som ble slupper klokken tolv, så satt jo oppe og ventet på det. Når den kom ut, styra vi jo fælt for å få tak i, men fikk ingen ting av det jeg vill ha, så da var den ventingen forgjeves. Skulle tilslutt kjøpe meg et vanlig lip kit, men klarte ikke å bestemme meg for noe, da jeg var helt stuptrøtt.. 

Begynner ti idag, og står alene i salongen i de første tre timene, så det blir dødt.. Idag er virkelig ikke dagen dere.. Fikk jo ikke trent igår kveld heller, siden jeg jobbet overtid, så da er planen å gjøre det idag, men vi får se om energien er tilstede for det assa. Nå skal jeg slutte å syte, og komme meg mot jobb, hehe! Dere må hvertfall ha en fin dag! Hva skal dere idag? 


♥♥

11.08.2016 @ 09:22 i Hverdag 13 kommentarer

Godt tips på en lillelørdag

Hallo! 

Nå er det straks jobb for min del. Jobber til ni ikveld og skal prøve å få til en treningsøkt etter det, så jeg er nok helt død når jeg kommer hjem i kveld. Og idag er det jo lillelørdag, som vil si at litt godsaker er lov. Så da tenkte jeg at jeg skulle gi dere et veldig velsmakende tips! 

LAKRIDS by Johan Bülov. For dere som liker lakris, dette må dere prøve. Det er fersk lakris "gummi" inni en kule av enten mørk, vanlig eller lys sjokolade. Og på toppen der, så har de også noen utrolig gode smaker. Du får peach, kaffe, sweet chili, pasjonsfrukt, og min personlige favoritt, salt karamell. Det er så utrolig godt! Og flere venner av meg som ikke har vært så fan av lakris, har fortsatt likt disse. Det er jo tross alt masse sjokolade rundt! 


Her har vi den med salt karamell, som er min favoritt. Se så godt det ser ut da! 

De selges litt rundt om kring på noen bakere og litt mer eksklusive butikker, men der jeg pleier å kjøpe de, er i underetasjen på Steen & Strøm, for der har de alle utgavene, og du får alltid smaksprøve! HER kan dere gå inn å se på smaker om dere vil. Så dette anbefaler jeg dere å prøve til denne lillelørdagen, det skal ihvertfall jeg når jeg kommer hjem. Ha en fin dag alle sammen! Noen som har prøvd dette før? 

 

10.08.2016 @ 11:48 i Food & sweets 8 kommentarer

Da var dagen her

God morgen! 

Da var dagen her, hvor jeg begynner på jobb igjen etter sommerferien. Uff tiden har gått så fort, og jeg merker at jeg ikke er helt klar for jobb enda. Er virkelig skummelt det der, hvordan man etter en lang periode med ferie, bare ikke klarer å bli helt klar for hverdagen igjen. Men men, sånn er det nå. 

Jeg hadde en fantastisk "siste dag i ferien-dag" i går da! Fikk trent noe skikkelig, og det er en stund siden sist må jeg si. Var også ute og spise med Karl på Friday's, det var skikkelig godt og koselig! 


Vi tok en liten forret også, denne var supergod! Kyllingvinger med noe parmesan og noe godt krydder. Husker ikke hva den heter.

Nå er det straks jobb for min del. Dere må ha en fin dag! Hva skal dere idag? 
 

09.08.2016 @ 11:36 i Hverdag 24 kommentarer

Siste dagen i ferien

Hallo! 

Idag er den siste dagen i ferien min...! Jeg er tilbake på jobb imorgen, etter 3 uker med sommerferie. Assa uff, tiden har gått så altfor fort. Jeg har vært på hytta, vært i København, vært på masse koselige båtturer, blitt god på wakeboard og kost meg mye med venner. Har virkelig hatt en helt topp sommerferie ♥ Merker nå da at jobb inne på et senter hele dagen kan bli litt tungt, men man får jo bare hoppe i det. Blir jo deilig å komme i rutiner igjen da, jeg syntes jo det. En sommerferie med masse god mat og is har det jo blitt, og treningen har ikke vært mye tilstede, men man trenger en sånn tid innimellom hvor man bare putter i seg det man vil og koser seg max! Det har jo tross alt vært sommerferie! Det som er så greit med å ha hatt en sånn litt "usunn" periode, er det at nå er jeg skikkelig klar for å komme i god mat og trenings- periode! Skal allerede få slengt inn en treningsøkt idag, så det blir bra. 


 

Nå er planen og få i oss litt mat, gå tur med Minnie, trene, spise noe lett etter trening-mat og så fikse oss for å dra ut å spise. Får håpe vi rekker alt på de timene som er igjen av denne dagen da, vi har liksom en tendens til å bruke de timene opp veldig fort, sånn at resturantbesøket ofte ikke har plass, men idag er siste mulighet i ferien, så nå må vi rekke det. Jeg gleder meg ihvertfall til å nyte denne dagen med min kjære  ♥ Så må dere ha en fin mandag! Hva skal dere idag? 

 

08.08.2016 @ 13:27 i Hverdag 12 kommentarer

KOSELIG

Hallo! 

Igår hadde vi en liten fest her hjemme i leiligheten. Det var kjempehyggelig, og veldig god stemning. Planen var å ha et lite vors før byen, men sånn ble det altså ikke. Vi var vel rundt 13 stykker, og festen ble værende her utover også, da stemningen her var ganske god! Vi pratet, hørte på musikk og bare koste oss egentlig. Lenge siden jeg har festet nå, så det var deilig å komme litt i go'stemning, og med gode venner, slår det aldri feil. 

Jeg kan vel si at formen idag da, er litt redusert kanskje, hehe. Men men, det viser jo bare at man har kost seg da. Så nå har vi vasket gulvet og ryddet litt, og tatt oss en god dusj, også er nok planen nå å få i oss litt mat tenker jeg. Ellers er jeg usikker på hva planene idag blir, men kan hende det blir noe spising ute eller noe. Vi må jo nå nyte den nest siste dagen av ferien (!?! fy så fort det går), og finne på noe koselig, og det skal vi nok klare  ♥


Noen snapshots fra kvelden da  ♥  Mobilkamera er elsk 

Ønsker alle en fin søndag! 

07.08.2016 @ 14:24 i Hverdag 11 kommentarer

Konsert og go' stemning

Hallo! 

Igår var Tina, jeg og Karl og brødrene hans på Notodden blues festival. Karl spiller nemlig i band med sine to andre brødre, Thor og Aksel, og de skulle spille på puben Heavy horses igår. Jeg har aldri vert på Notodden før, så og se byen der og sånn var veldig gøy. Nå var det jo festival der, så gatene var fyllt av boder som hadde alt mulig rart, og skikkelig stemning. Tina er kjæresten til Thor, så hun var jo også med, da er det jo litt ekstra gøy når man har sin beste venninne der. 


Karl og Aksel var litt smågira når vi kom frem! 

Etter å ha sett litt rundt, var det klart for at guttene skulle rigge og ha lydsjekk. Så begynte spillingen i åtte tiden. Det var greit med folk, og stemningen var bra! Gutta var også dødsflinke, som vanlig! Men nå er det faktisk rundt ett år siden de har spilt, men det kunne man ikke legge merke til! Karl, kjæresten min spiller trommer, Thor spiller gitar og Aksel spiller bass og synger. 

Etter første sett var det en liten pause, så Tina og jeg bestemte oss for å ta en tur til gågaten for å se litt på bodene og sånn der, da Tina ikke hadde sett enda. Etter en liten pause, var det klart for gutta og spille igjen! Nå var det kommet enda mer folk, og det var så og si stinn brakke! Masse fulle folk, bra musikk og god stemning. Alle koste seg kjempemasse! Gutta var ferdig å spille i elleve tiden, så da var det å rigge ned og kjøre hjem. Hadde virkelig en perfekt dag i går! Var så koselig å være på konsert med gutta, The deep roots igjen, og se de kose seg så masse som de gjør med musikken! 


Dette bildet ble tatt av Aksel i går når konserten var ferdig, masse fornøyde mennesker, og det skjønner jeg godt! 
 

Noen som har vert på Notodden blues festival før? 


 

06.08.2016 @ 11:58 i Summertime 13 kommentarer

Gotta love kokosolje

Hallo! 

Igår kom jeg over dette innlegget, hvor det står noen lure tips til hva man kan bruke kokosolje til. Jeg har jo alltid sett overalt at kokosolje har blitt brukt til mye, og hvor sunt og bra det er for det meste. Så da var det avgårde på storsenteret og inn på helsekost butikken, og kjøpe denne krukken med kokosolje da. Den kan jo som sagt brukes til mye, men jeg bestemte meg for at igår skulle jeg teste den som hårkur, og sminkefjerner. 

Den funket overraskende godt som sminkefjerner, selvom jeg hadde vannfast mascara på, så det var ganske gøy! Føltes også mye deiligere å fjerne med denne oljen, enn med en sånn serviett, ble liksom mye mykere, så føltes ikke ut som det slet så fælt på vippene. 

Jeg testet den jo også som hårkur. Da puttet jeg den rett og slett i hele håret mitt igår kveld, fra rot til spiss. Etter jeg hadde fått det overalt, og ekstra godt i de tørre tuppene, så satt jeg det opp med en klype, og sov med den til idag tidlig. Så dusjet jeg håret på vanlig måte, tok to runder med sjampo for å få ut all oljen. Jeg må si at det funket på den måten at håret mitt har blitt veldig mykt og glansfult. Det skulle visst dempe litt frizz og, men jeg føler ikke at det dempet så mye frizz på mitt hår. Men nå skal det sies at jeg fønte håret, og lot det ikke lufttørke. Og pleier å bli mindre frizz når jeg lufttørker det. Så jeg skal prøve det ut noen ganger til assa, og se om det hjelper noe på det i lengden. Jeg fikk ihvertfall en positiv opplevelse med kokosolje som hårkur, så anbefaler alle å prøve ut! Noen andre som har brukt kokosolje til noe lurt? Nå bærer turen mot Notodden bluesfestival faktisk. Karl spiller i band med brødrene sine, og de skal spille der i kveld, det blir gøy! De er jo så flinke, det er alltid like stas å se på de. Dere må ha en fin dag! 

05.08.2016 @ 11:46 i Skjønnhet 13 kommentarer

Venninnetid med sushi og shopping

Hei Hei! 

Nå sitter jeg hjemme og venter på at Karl skal komme hjem. Tina, min beste venninne, har nemlig vært her idag, og vi har kost oss så masse! Vi har faktisk ikke sett hverandre på veldig mange uker, så var deilig å endelig få litt venninne-tid igjen. Vi har rett og slett snakket masse, sett på serie, shoppet litt og spist kjempegod sushi. Vi er også faste følgere av serien Pretty Little Liars som vi ser på hver gang vi er sammen, den serien er skikkelig spennende, og en virkelig jenteserie. Anbefaler alle som ikke har sett på den, å se den, haha! 

Vi blir alltid også sittende litt på macen og surfe litt rundt på det ene og det andre, og etter å ha sett litt rundt på blogger og andre inspirasjonssider, så kom vi over sminkemerket Bronx. Etter å ha sett mye på det, så fant vi ut av vi ville bestille litt greier derfra. Det virket som veldig gode produkter, og til en billig penge, så nå gleder vi oss til pakke i posten! Vi bestillte herfra. Tenker å vise produktene når de kommer, og jeg får testet litt. 


Sushi og vårruller fra nydalen sushi, kjempegodt!


Fine!Jeg har hatt en kjempekoselig dag med min fine bff! Håper dere har hatt en fin dag også ♥ 

04.08.2016 @ 21:21 i Hverdag 11 kommentarer

Litt nytt fra shoppingturen

Hallo! 

Igår var Karl og jeg en tur i byen før vi senere dro til Nesodden. Planen var at vi begge skulle få kjøpt oss en ny bukse, og at jeg skulle ha en leppestift fra MAC. Og jaggu fikk vi kjøpt det og litt til. Vi bestemte oss for å gå på Steen & Strøm på Karl Johan, da de har veldig stort utvalg der. Karl fant seg en bukse, en genser og noen boksere, og jeg fikk meg en bukse og leppestift og lipliner fra MAC. Vi var begge strålende fornøyd med shoppingturen! 


Bukse fra majeDenne buksen har blitt min nye favorittbukse! Den sitter som et skudd, har mye stretch og er superbehagelig å ha på. Den er også litt høy i livet, noe jeg trives best med. Også elsker jeg de små detaljene på lommene! 


Matte lipstick i fargen HONEYLOVE - Pro longwear lip pencil i fargen CULTURED  Jeg så denne leppestiften på bloggen til Heidichic for noen dager siden, og måtte da ha denne. Er perfekt brun/nude farge, også er den matt. Måte også ha en lipliner som jeg kan bruke til, og da ble det denne. Bruker det nå, og er superfornøyd! 

Nå sitter jeg egentlig å venter på at min bestevenninne Tina skal komme. Vi har ikke sett hverandre i hele ferien, så blir koselig å catche opp litt! Hva syntes dere om innkjøpene? Noen som har noe av det? 

 

04.08.2016 @ 13:41 i New in 6 kommentarer

Velværekveld

Hallo!

Nå er jeg på vei hjem fra Nesodden. Jeg har nemlig vært på velværekveld. En av mine venninner jobber i Forever, og jeg og en annen venninne av meg har hørt mye bra om disse aloe vera produktene derfra, så vi ville vite mer. Da vertet Tina, som jobber med dette, opp en kveld hvor vi fikk smake og kjenne og vite alt om disse produktene. Hun hadde laget smoothie og grønnsaker med dipp. Det ble mye snakking og latter. Virkelig koselig assa! Ble også litt aloe vera produkter med hjem, så det var ikke dårlig! Noen som har hørt om Forever? Og prøvd noen produkter kanskje?

03.08.2016 @ 21:37 i Hverdag 8 kommentarer

Mestringsfølelse

Hallo!

Igår var vi ute med båten og sto på wakeboard og badet. Det er så utrolig gøy å stå på wakeboard nå som jeg faktisk får det til. Kommer meg opp og har så og si kontroll hele tiden. Må bare lære meg å prøve å hoppe litt og sånn nå da, og det er ikke bare bare. Jeg har vel egentlig alltid vært litt pysete når det kommer til sånne ting bak båt, og er faktisk ganske stolt av meg selv som bare heiv meg uti og prøvde wakeboard. Kom ikke opp første turen jeg prøvde, og var nære å gi opp for jeg skjønnte jo absolutt ikke hvordan jeg noen gang skulle få til det der, men jeg ga heldigvis ikke opp, og nå syntes jeg det er supergøy!

Båtturen igår var kjempekoselig! Karl og jeg sto på wakeboard, og pappa og lillesøsteren min var med. Etter litt kjøring kjøpte vi pølse og is på Sætre, og da vi var nesten ferdig å få i oss isen kom det et skikkelig regnevær! Vi heiv oss i båten og kjørte ut av regnet så godt vi kunne. Vi ble jo søkkvåte, og da vi hadde kommet oss til sola igjen, tok vi oss et bad fra båten alle sammen. Det var kjempegøy og bare tulle ig bade, og det er superdeilig i vannet! Etter litt bading, sto jeg på wakeboard tilbake.

Etter båtturen var det hjem til mamma og pappa og dusje, og spise god mat. Kjempehyggelig dag! Dagens planer er litt usikkert enda. Men ikveld skal jeg møte noen venninner, det blir koselig. Dere må ha en fin dag! Noen andre som har stått på wakeboard før?

03.08.2016 @ 10:48 i Summertime 4 kommentarer

Going wakeboarding

Hallo!

Nå er Karl, Minnie og jeg på vei til Nesodden for å møte pappa og lillesøsteren min. Vi skal nemlig ut med båten for å bade og stå på wakeboard. Var ute med noen kompiser igår og sto på wakeboard, og må si jeg har fått litt teken på det, så gleder meg til å stå litt idag igjen. Været ser jo superdeilig ut, så håper på å få solt meg litt også.

Dere må ha en fin dag, og nyte det fine været så bra dere kan! Hva gjør dere idag?

02.08.2016 @ 13:07 i Summertime 0 kommentarer

New in from Too faced ♥

Hallo ♥

Når jeg var i København var jeg selvfølgelig innom Sephora for å kjøpe litt nytt til sminkepungen. Too faced har siden jeg oppdaget det vært mitt favorittmerke innen sminke. Alt er så jentete og ser så fint ut, og ikke minst har mange av deres produkter lukt av sjokolade og peach, noe som selvfølgelig har mye å si! Jeg viste dere foundationen i et innlegg tidligere, men kjøpte meg et par ting til fra Too faced etter det, så slenger alle innkjøpene fra deres merke i et samlet innlegg. 


Blush "Sparkling Bellini" Denne er jo bare så søt! Har ønsket meg denne blushen siden den kom ut for noen måneder siden. Den er i peach kolleksjonen, så den kom samtidig ca. som peach paletten. Denne lukter dessverre ikke peach, men har jo nydelige peach farger i seg. Jeg har faktisk ikke rukket å prøve den enda, da det har blitt lite sminkebruk på meg i det siste, siden jeg har vært så mye på båtturer og sånn, men jeg gleder meg kjempemasse til å prøve denne ♥


Born this way foundation Denne er fantastisk. Har som sagt vist den før, men da hadde jeg ikke prøvd den. Nå har jeg det, og den er nå blitt min favoritt foundation. Jeg har litt vanskelig hud til tider, kan bli veldig tørr slik at foundationer jeg har brukt tidligere bare har flaket seg, selvom den har vært for tørr hud. Nå er ikke huden min så tørr, så har jo en god blandingshud. Denne er perfekt for alle hudtyper tror jeg egentlig. Er veldig mange som er fornøyd med den sa de sminkørene på Sephora, og det skjønner jeg nå etter å ha prøvd den. Den er ganske dekkende, men ikke helt 100%, noe jeg syntes er bra. Jeg har fargen "porcelain". 

Better than sex waterproof mascara Denne er også supergod! Det er den nye versjonen av den vanlige better than sex mascaraen, som er vannfast. Har alltid elsket den vanlige, så når den kom i vannfast måtte jeg jo bare prøve den. Den sitter støpt på vippene uansett om man er under vann eller ikke, jeg badet med den i København og den satt! Den gir også bra med volum, noe som alltid er et pluss! 

Noen andre som har noe sminke fra too faced? 
 

01.08.2016 @ 20:06 i New in 7 kommentarer

Moro på havet

Hallo!

Igår var jeg jo igjen ute på båttur med noen venner. Det blåste jo litt, men vi fikk til litt moro med "sofaristeren" forde. Den er jo også enda gøyere når det blåser litt, for da er det enda flere bølger å hoppe på. Vi fikk også litt sol, noe denne kroppen trenger tydelig mer av kan man si, hehe.

Etter båtturen dro jeg en tur til mamma og pappa mens Karl hjalp noen kompiser med å fikse en propell. Når vi kom hjem på kvelden var planen å se den første Jason Bourne filmen, siden jeg ikke har sett noen av de, og planen er å se den nyeste på kino i nermeste fremtid. Men vi var for slitne, og fikk ikke sett den ferdig, så det får vi prøve på idag.

Ellers er vel planen idag å ta med lillesøsteren min på båttur og finne på noe koselig. Dere må ha en fin dag! Hva er deres planer for dagen?

01.08.2016 @ 10:22 i Summertime 6 kommentarer
hits