Arkiv måned: september 2016

YOU NEEDED ME.

Hallo! 

For en liten stund siden oppdaget jeg nettsiden maniere de voir. De har utrolig kule klær, både til menn og kvinner, og til en grei pris også. Jeg falt pladask for denne t-skjorten jeg skal vise dere, så den bestilte jeg, og den kom etter ikke veldig mange dagene. Stoffet er superdeilig, og kvaliteten virker veldig bra! Denne t-skjorten skal jo være litt sånn baggy, og det digger jeg. Superkule sømmer og detaljer på den og. Denne finnes også i svart, så må se om jeg skaffer meg den etterhvert. Og når lommeboken tillater det, så er det flere favoritter fra siden jeg kunne ha tenkt meg assa! 


love this! Dere finner den her.  

Hva syntes dere? 
 

28.09.2016 @ 15:43 i Mote 8 kommentarer

What really matters

Hallo! Nå er det virkelig lenge siden jeg har skrevet noe her. Hverdagen min er virkelig ikke spennende, og tiden flyr ofte fortere enn jeg klarer å få med meg. I det siste har det vært mye jobbing og mye tanker rundt flytting, og alt som følger med det. Ellers har de siste ukene vært ganske så okei altså. Karl og jeg har virkelig kommet inn i en supergod treningsperiode, og spisevanene blir også bedre og bedre! Det er en utrolig god følelse og virkelig kjenne på det at man gleder seg til og trene, og de dagene man har rest day, så har man egentlig lyst til å trene da og, haha. Har også blitt helt hekta på å se på treningstøy. Er så sykt mye kult og fint treningstøy, at jeg virkelig blir gæren. Skulle bare ønske jeg kunne vinne i lotto, og bruke alle pengene på treningstøy ass, haha! Tenker å komme med noen favoritter om ikke så lenge. 

Ellers så hadde vi en veldig fin helg nå, hvor vi hadde alle våre nærmeste venner over på litt mat og drikke, og bare koste oss. Min bestevenninne, Tina kom også, og det har vært en stund siden, så det var superkoselig! Typisk oss så knipset vi i vei med kameraet, og klarte å få noen gode glansbilder! 

With your best friend, It's always a party 

 

I det siste har det gått så mange tanker rundt i hodet mitt over hva som er viktig for meg, i min hverdag og i mitt liv. Og jeg er så utrolig heldig som har verdens beste kjæreste og samboer, og den godeste bestevenninnen som finnes. Og det at jeg nå er i en god periode med trening, betyr så mye for meg selv, og føle at jeg mestrer ting. Hvertfall siden jeg har slitt med å finne treningsmotivasjonen tidligere. Nå får jeg bare håpe motivasjonen har kommet for å bli! Det er så viktig å finne ut hva som gir deg noe godt, og hva du kanskje ikke trenger i livet. Lykke, kjærlighet og mestringsfølelse er noe av det beste som finnes. 


 

27.09.2016 @ 14:24 i Tanker 4 kommentarer

3 år med lykke og kjærlighet ♥

13. september 2013, ble jeg offisielt kjæreste med Karl. Det er akkurat 3 år siden idag. Det har virkelig vært noen fantastiske år, med masse opplevelser og kjærlighet. Jeg er så heldig som er sammen med denne gutten, han er verdens snilleste, godeste, kjekkeste og mest sexy personen jeg vet om, hihi ♥ Vi har vært gjennom så utrolig mye sammen, både opp og ned-turer, men det er alltid oss og kjærligheten tilslutt. Vi har så likt syn på livet og vi har utrolig like interesser, samtidig som vi også er forskjellige. Jeg er så lykkelig med Karl, og kan ikke tenke meg livet uten han nå. Vi har jo også bodd sammen i over to år, og har virkelig lært å kjenne på hverdagen sammen. Det beste jeg vet, er å komme hjem til Karl etter en lang dag på jobb, og å ligge i armene hans, det er virkelig ikke tryggere noen andre steder, enn der ♥

Dagen idag har gått til trening, avslapping, tur til Ekeberg og god mat. Nå skal vi se en film og spise brownies, og bare kose oss. Dere må ha en fin kveld! Jeg elsker deg ♥

13.09.2016 @ 21:56 i Hverdag 13 kommentarer

Perfect for fall

 


her // her // her


her // her // her


her // her // her 
 

-------- Favorites from MANIÈRE DE VOIR --------

 

Jeg kom over denne nettsiden for ikke så veldig lenge siden, og må si jeg digger alt derfra. Skikkelig kule og unike saker. Akkurat nå, er det dette dere ser over, som står høyest på ønskelista. Utrolig delikate farger, som jeg syntes passer høsten superbra. Hva syntes dere? 

11.09.2016 @ 10:47 i Wants 7 kommentarer

Et lite avbrekk

Hallo! 

Dette har vært en hard og lang uke, som har sugd veldig mye krefter fra meg. Og dagen idag var også veldig tung på jobb. Merker at jeg er inne i en periode hvor ting ikke går helt på skinner egentlig. Men men, nå er i alle fall denne uken over, for jeg har fri imorgen! Har ventet så utrolig lenge på denne fredagen. 

Over til litt mere positive ord. I morgen har jeg som nevnt, fri, og det har Karl også. Er så deilig å ha en hel helg sammen, det er ikke ofte. Vet ikke helt hva planene våres for morgendagen er, men vi skal være sammen og kose oss, det vet jeg. Innimellom er det veldig deilig å bare vite at man har fri, og at man har tid til å gjøre akkurat det man vil. Merker at kroppen min har godt av litt fri nå. Nå skal vi se en film og få i oss litt usunne saker. Dere må ha en fin fredagskveld! Og en strålende helg!  

09.09.2016 @ 23:06 i Hverdag 10 kommentarer

Ekebergparken ♥

Hallo! 

Akkurat nå sitter jeg i sofaen hos mamma og pappa. Vi har vært her siden igår, og hjulpet de med litt bygging. De skal nemlig omøblere ve3ldig her hjemme, vi snakker riving av vegger og legge om mye greier, og flytte kjøkkenet helt. Så her skjer det mye. Vi hadde lovet å hjelpe dem i helgen, så da sov vi her likegodt fra igår. 

Idag dro mamma, Leah Marie, Minnie og meg inn til Oslo for å kjøre noen deler av kjøkkenet videre til mormor og bestefar, fordi deskal overta det gamle kjøkkenet, så da ble det vår oppgave. Etter vi hadde lempet av alt der, dro vi en tur inn til Ekebergparken og gikk en god tur og Leah Marie fikk ridd på hest, noe hun har mast etter lenge, så idag var endelig dagen! Nå er det straks litt middag her, og litt mere bygging på gutta ihvertfall. Så er det hjem ikveld, og få roet ned før en ny uke. Denne helgen har virkelig gått superfort. Men jeg har kost meg masse med familien, lenge siden jeg hadde sett de nå. 


Mine fine jenter! Love you 

Hva har dere gjort idag? 
 

04.09.2016 @ 19:42 i Hverdag 6 kommentarer

Ny treningstights

Hallo! 

For noen dager siden bestilte jeg meg en treningstights som jeg har siklet på en stund. Jeg har noen treningstightser som er ganske slitte, så var på tide å bytte ut litt. Også er det jo alltid like gøy med nytt treningstøy! Tightsen finner dere HER. Den er supergod å ha på, skikkelig behagelig. Den er tynn i stoffet, men holder fortsatt ting på plass, om dere skjønner. Også digger jeg adidas-stripene på sidene, skikkelig kul detalj. Anbefaler alle denne assa! Hva syntes dere, var den ikke kul? 

 

02.09.2016 @ 19:09 i New in 12 kommentarer

September allerede

Hallo!

Tiden flyr virkelig avgårde assa, nå er faktisk september her! Er ganske sykt å tenke på, syntes akkurat det var sommerferie liksom. Men men, merker nå at jeg er klar for litt ny årstid og ny måned. Tiden i det siste har virkelig gått altfor fort. Jeg har såvidt rukket å tenke, før jeg skal legge meg igjen, så blogging har det vært dårlig med. Mye styr på jobb er det også, så det suger litt krefter og energi. 

Men en god nyhet! Karl og jeg flytter tilbake til Nesodden, der vi kommer fra, der vi har venner og familie. Det blir utrolig godt. Har vært så mye styr rundt dette flyttegreiene, er søren ikke lett om dagen å finne ut av sånt assa. Men ja, vi skal da leie en koselig leilighet på Nesodden, som er større en hva vi bor i nå, og har litt hage til Minnie. Også er vi jo nære familie og venner, så det blir ekstra bra. Merker nå at som ting er i boks der, så vil jeg flytte imorgen, ting må skje fort fra nå av! Men, vi har jo tre måneder oppsigelse også, så vi får ikke flyttet før rundt november en gang. Men nå har vi ihvertfall en fremtidsplan, og det er superdeilig! 

Nå skal jeg komme meg på jobb. Blir senvakt på meg idag og jobbing alene noen timer, så er jo ikke helt gira for det. Men blir sikkert en okei dag uansett. Dere må ha en super dag da! Og håper alle får en bra start på september   
 

01.09.2016 @ 12:27 i Hverdag 7 kommentarer
hits