Arkiv måned: oktober 2016

A really good day

Hallo!

Idag startet jeg dagen med å møte min bestevenninne, Tina. Vi skulle til Løkka tattoo for å fylle litt på tatoveringene våres som vi tok før sommeren. Etter det, hadde vi litt tid før Tina skulle på skolen, så da rakk vi en liten tur på café. Der tok vi oss en kakao og fikk snakket litt, noe som alltid er like koselig! Hadde en veldig fin start på dagen, virkelig. 


 

Når jeg kom hjem gikk jeg og la meg litt sammen med Karl som lå og sov hjemme. Han har nattevakter denne uken, så han var ganske sliten. Etter et par timer søvn, sto vi opp og gjorde oss klar for trening. Var en superhard og god økt, noe som alltid er like deilig når man er ferdig. Etter trening lagde vi oss kjempegod fajitas/tortillachips- gryte, haha! Veldig veldig god! Vi rakk også å nesten se ferdig filmen, 8 mile, med Eminem, før Karl måtte dra på jobb. Må virkelig si at jeg likte filmen supergodt, Eminem er jo fantastisk. Gleder meg til å se den helt ferdig. 

Nå ser jeg litt på Ungkaren før jeg skal tenke på å legge meg om ikke så altfor lenge. Håper alle har hatt en super dag! Hva har dere gjort idag? 

05.10.2016 @ 22:24 i Hverdag 4 kommentarer
hits