Arkiv måned: november 2016

Sverigetur

Hallo! Nå er kjæresten og jeg på vei til Sverige for å handle litt småtteri. Det er sikkert tusen folk overalt med tanke på black friday og black weekend, og alt som har med det der å gjøre. Det er jo virkelig ikke bare én dag med supertilbud, det er jo hele uken før black friday, og helgen etter, og nå kommer vel også cyber week til uken, hvor tilbudene fortsetter en uke til på nettet. Ganske sykt, er jo absolutt ikke vits å stresse med tilbudene hvertfall.

 

Jaja, det blir Sverige på oss uansett, og det er jo alltid like fun! Haha. Dere må ha en fin lørdag! Hva gjør dere idag?
 

26.11.2016 @ 13:16 i Hverdag 0 kommentarer

Make it worth it

Jeg er så utrolig utslitt for tiden. Jeg har så mange tanker oppi hodet mitt, og de tar virkelig helt overhånd. Det er mye jobb greier, og det har det også vært en god stund. Man blir så sliten av sånt, og så utrolig lei.

Jeg og samboeren har jo flyttet, noe som har vært et ganske stort kaos, og som sleit oss begge ganske ut. Det positive er jo at vi nå trives veldig mye bedre med plassen vi bor. Det er mye friere her, og vi har venner og familie mye nærmere. Det som jeg, spesielt, ikke takler helt, er reiseveien til og fra jobb.

Jeg bruker nesten 1 time og 20 min til jobb, noe som er superslitsomt! Og ikke nok med det, så har jeg utrolig ugunstige jobbtider, slik at hele dagen min forsvinner med reiseveien og jobbingen. Jeg har virkelig ingen fritid. Jeg har kommet helt ut av treningsrutinene mine, og jeg er ganske greit, helt utslitt.

Det er ikke lett assa, det skal sies. Heldigvis har jeg verdens godeste samboer, som gjør hverdagen min fantastisk uansett. Jeg er veldig heldig på den fronten.

Det jeg tror jeg ville få frem, ved å skrive dette innlegget, var vel det at ting er vanneskelig, hardt og slitsomt innimellom, og sånn er det for mange. Man må bare holde ut og prøve å finne de løsningene som passer seg best. Lytt til kroppen og hjertet, og gjør de endringene som må gjøres for at du skal få det litt bedre. Man lever bare én gang, make it worth it.

Nå skal jeg legge meg, natta !

26.11.2016 @ 00:37 i Blogg 1 kommentar

Let's try something new

Hallo!

Da har jeg flyttet bloggen til  nouw.com/ceciliebp. Trengte å prøve noe nytt. Skal også da prøve å bli bedre på dette blogg greiene. Må bare bli vandt til nouw, og prøve meg frem med design osv. Blogges! 


 

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 4177587716"

07.11.2016 @ 00:00 i Hverdag 1 kommentar
hits