Kategori: Mote

YOU NEEDED ME.

Hallo! 

For en liten stund siden oppdaget jeg nettsiden maniere de voir. De har utrolig kule klær, både til menn og kvinner, og til en grei pris også. Jeg falt pladask for denne t-skjorten jeg skal vise dere, så den bestilte jeg, og den kom etter ikke veldig mange dagene. Stoffet er superdeilig, og kvaliteten virker veldig bra! Denne t-skjorten skal jo være litt sånn baggy, og det digger jeg. Superkule sømmer og detaljer på den og. Denne finnes også i svart, så må se om jeg skaffer meg den etterhvert. Og når lommeboken tillater det, så er det flere favoritter fra siden jeg kunne ha tenkt meg assa! 


love this! Dere finner den her.  

Hva syntes dere? 
 

28.09.2016 @ 15:43 i Mote 8 kommentarer

Want's from MISSGUIDED


kjole HER - kjole HER 


shorts HER -  kjole HER 


kjole HER - heels HER 


HER - HER 


bluse HER -  genser HER 


skjørt HER - skjørt HER 


bukse HER - bukse HER 


bukse HER - bukse HER 


shorts HER - bukse HER 


caps HER - caps HER 


caps HER - jakke HER 


jakke HER - kjole HER 


kjole HER - jakke HER 

Hallo! Nylig har jeg blitt skikkelig glad i nettsiden MISSGUIDED. De har så utrolig mange fine klær og accesoarer, utvalget er enormt! Og prisen er slettes ikke ille heller. Jeg har ikke bestilt noe derfra enda, så jeg vet ikke hvordan det er med frakt osv, men med en gang jeg jeg bestiller noe skal jeg opdatere dere på det. Jeg har så utrolig mange favoritter, og over hadde du noen av de. Noen som har handlet på missguided før? 

20.07.2016 @ 12:37 i Mote 8 kommentarer

Levi's 501 shorts

Hallo! For noen uker tilbake klarte jeg endelig å skaffe meg en Levi's 501 shorts. Har lett en evighet etter den perfekte vintage modellen, men har ikke funnet den. Men en dag etter jobb gikk jeg forbi Levi's butikken og så det sto på ruta at de hadde 501 shortser, og det hadde de. Det var ikke vintage, men i år har de kommet med noen nye modeller som skal være ganske identiske til de som er vintage siden de er så populære. Og de var superfine! Er nok favorittshortsen i sommer, uten tvil! Hva syntes dere om shortsen? 

16.07.2016 @ 16:40 i Mote 8 kommentarer
hits