Kategori: New in

Ny treningstights

Hallo! 

For noen dager siden bestilte jeg meg en treningstights som jeg har siklet på en stund. Jeg har noen treningstightser som er ganske slitte, så var på tide å bytte ut litt. Også er det jo alltid like gøy med nytt treningstøy! Tightsen finner dere HER. Den er supergod å ha på, skikkelig behagelig. Den er tynn i stoffet, men holder fortsatt ting på plass, om dere skjønner. Også digger jeg adidas-stripene på sidene, skikkelig kul detalj. Anbefaler alle denne assa! Hva syntes dere, var den ikke kul? 

 

02.09.2016 @ 19:09 i New in 12 kommentarer

Color block shirtBestillte denne genseren fra missguided for et par uker siden. Syntes det er gøy med litt farger innimellom. Genseren skulle egentlig ha en annen fargekombinasjon, men jeg fikk denne, og den var jo kul den og da. Hva syntes dere? 

Nå skal jeg på jobb, ikke helt klar for det. Helgen går jo så fort! Men dere må ha en superfin mandag da! 
 

29.08.2016 @ 09:32 i New in 12 kommentarer

Litt nytt fra shoppingturen

Hallo! 

Igår var Karl og jeg en tur i byen før vi senere dro til Nesodden. Planen var at vi begge skulle få kjøpt oss en ny bukse, og at jeg skulle ha en leppestift fra MAC. Og jaggu fikk vi kjøpt det og litt til. Vi bestemte oss for å gå på Steen & Strøm på Karl Johan, da de har veldig stort utvalg der. Karl fant seg en bukse, en genser og noen boksere, og jeg fikk meg en bukse og leppestift og lipliner fra MAC. Vi var begge strålende fornøyd med shoppingturen! 


Bukse fra majeDenne buksen har blitt min nye favorittbukse! Den sitter som et skudd, har mye stretch og er superbehagelig å ha på. Den er også litt høy i livet, noe jeg trives best med. Også elsker jeg de små detaljene på lommene! 


Matte lipstick i fargen HONEYLOVE - Pro longwear lip pencil i fargen CULTURED  Jeg så denne leppestiften på bloggen til Heidichic for noen dager siden, og måtte da ha denne. Er perfekt brun/nude farge, også er den matt. Måte også ha en lipliner som jeg kan bruke til, og da ble det denne. Bruker det nå, og er superfornøyd! 

Nå sitter jeg egentlig å venter på at min bestevenninne Tina skal komme. Vi har ikke sett hverandre i hele ferien, så blir koselig å catche opp litt! Hva syntes dere om innkjøpene? Noen som har noe av det? 

 

04.08.2016 @ 13:41 i New in 6 kommentarer

New in from Too faced ♥

Hallo ♥

Når jeg var i København var jeg selvfølgelig innom Sephora for å kjøpe litt nytt til sminkepungen. Too faced har siden jeg oppdaget det vært mitt favorittmerke innen sminke. Alt er så jentete og ser så fint ut, og ikke minst har mange av deres produkter lukt av sjokolade og peach, noe som selvfølgelig har mye å si! Jeg viste dere foundationen i et innlegg tidligere, men kjøpte meg et par ting til fra Too faced etter det, så slenger alle innkjøpene fra deres merke i et samlet innlegg. 


Blush "Sparkling Bellini" Denne er jo bare så søt! Har ønsket meg denne blushen siden den kom ut for noen måneder siden. Den er i peach kolleksjonen, så den kom samtidig ca. som peach paletten. Denne lukter dessverre ikke peach, men har jo nydelige peach farger i seg. Jeg har faktisk ikke rukket å prøve den enda, da det har blitt lite sminkebruk på meg i det siste, siden jeg har vært så mye på båtturer og sånn, men jeg gleder meg kjempemasse til å prøve denne ♥


Born this way foundation Denne er fantastisk. Har som sagt vist den før, men da hadde jeg ikke prøvd den. Nå har jeg det, og den er nå blitt min favoritt foundation. Jeg har litt vanskelig hud til tider, kan bli veldig tørr slik at foundationer jeg har brukt tidligere bare har flaket seg, selvom den har vært for tørr hud. Nå er ikke huden min så tørr, så har jo en god blandingshud. Denne er perfekt for alle hudtyper tror jeg egentlig. Er veldig mange som er fornøyd med den sa de sminkørene på Sephora, og det skjønner jeg nå etter å ha prøvd den. Den er ganske dekkende, men ikke helt 100%, noe jeg syntes er bra. Jeg har fargen "porcelain". 

Better than sex waterproof mascara Denne er også supergod! Det er den nye versjonen av den vanlige better than sex mascaraen, som er vannfast. Har alltid elsket den vanlige, så når den kom i vannfast måtte jeg jo bare prøve den. Den sitter støpt på vippene uansett om man er under vann eller ikke, jeg badet med den i København og den satt! Den gir også bra med volum, noe som alltid er et pluss! 

Noen andre som har noe sminke fra too faced? 
 

01.08.2016 @ 20:06 i New in 7 kommentarer

New in: NIKE AIR MAXIgår kjøpte jeg meg endelig et par sko, etter noen dager med leting. Ble tilslutt Nike Air Max Moire. Jeg er superfornøyd med skoene, de er så utrolig gode å gå i, og ikke minst kule. Anbefaler virkelig denne modellen. Har hatt flere type Nike sko, og var vel egentlig på utkikk etter Thea modellen i en kul farge, da jeg har de i hvit fra før, men syntes disse var mye bedre å gå i, så da ble det de, og det er jeg glad for. Karl kjøpte seg også samme modellen i herre, så da matcher vi litt da vettu, haha. Hva syntes dere om skoene? 

Min fantastiske pappa har også bursdag idag, så etterpå blir det litt feiring på stranda, etterfulgt av enda mer feiring på resturant. Og imorgen skal vi faktisk reise hjem.. Tiden har gått superfort. Blir litt trist å reise hjem, men samtidig gleder jeg meg til å se lille Minnien vår igjen, savner hun ganske masse ♥ Dere må ha en fin dag da! 

28.07.2016 @ 14:20 i New in 9 kommentarer

Gotta love SEPHORA

Idag har jeg endelig kommet meg på Sephora og fått kjøpt meg noe av det som var på listen derfra. Vi begynnte dagen på stranden idag igjen, men så begynnte det å skye over litt, så da ble planene fort endret til en bytur. Jeg fikk kjøpt meg noe nytt treningsøy også som jeg tenker å vise dere senere. Men ja, Sephora! Jeg har alltid elsket Too faced og foundationen deres har vært på ønskelisten min siden den kom ut, og idag ble den min! Fikk supergod hjelp, de sminket meg med den slik at jeg fikk se at den var fin og at den passet min hudtone. Fikk meg også ny concealer og ny beautyblender. Blir nok flere turer inn til Sephora, har allerede satt litt flere ting på ønskelisten, så vi får se. 

beautyblender i rød  ♥  too faced- born this way i fargen porcelain  ♥  nars concealer i fargen vanilla

Noen som har prøvd foundationen, eller noen av de andre tingene? Også lurer jeg på om dere har noen tips til meg om noen gode produkter jeg burde se etter på Sephora? Tar imot alle tips med stooor takk ♥ Ha en fin kveld alle!

25.07.2016 @ 21:17 i New in 2 kommentarer
hits