Kategori: Skjønnhet

TIPS - tørrsjampo

Hallo! 

Tenkte jeg skulle komme med et lite tips idag. Føler egentlig jeg anbefaler og tipser veldig mye, men når det er ting jeg er veldig fornøyd med, så må jeg bare dele det videre. Dagens tips handler om tørrsjampo.  Jeg er virkelig en flittig bruker av det produktet. Håret mitt har en tendens til å bli litt fett dagen etter jeg har dusjet, fordi jeg pleier å rette ut mye, og bruker da litt varmebeskyttende osv. Da er tørrsjampo helt suverent å spraye i bunnen for å få vekk litt fett fra hodebunn. 

Her om dagen kjøpte jeg meg en ny tørrsjampo fra Lee Stafford, CoCo LoCo. Denne lukter kokos! Virkelig min favoritt-duft når det kommer til sånne ting. den var også kjempegod, og ble ikke for hvit. Selvfølgelig ble den litt blass, men det er jo litt av meningen, for å få vekk den fettete looken. De har også flere ting i samme serie, med duft av kokos. Dere kan få hele serien HER, og den er også på tilbud nå faktisk! Noen som har prøvd denne før? 

Nå skal vi fikse oss litt, og så går turen til Høyt og lavt parken med noen venner, så det blir gøy! Dere må ha en strålende søndag! 

 

21.08.2016 @ 11:58 i Skjønnhet 4 kommentarer

Hydrating face mist

Hallo! 

På torsdag var jeg på kurs med jobben, og kurset handlet om Skin care produktene til Eleni  & Chris. Eleni & Chris er et merke vi har i salongen som er laget av hun som grunnla Nikita, og datteren hennes. De har hittil kommet med sjampoer, balsamer og kurer, som er kjempegode! Og nå har de også kommet med Skin Care. De har Hydration Line som er produkter for tørr hud, Anti-aging som sier seg selv at er en anti aging serie, og noe de har kaldt Skin Loves, som er et anti-aging serum og en anti-aging øyekrem. 

Produktene inneholder unike ingredienser fra Norden. SEA3oil som er en svært ren omega-olje fra det krystallklare vannet i Skandinavias fjorder, og gir mye fuktighet. Glacier Water (isbre-vann), dette finner du bare i Skandinavia, og er noe av det reneste vannet som finnes, dette frisker opp huden. Tilslutt har vi den unike anti-aging ingrediensen som er Cloudberry (multen). 

Kurset var utrolig lærerikt, og jeg gleder meg til vi får alle produktene i salongen. Vi var også så heldige å få med oss en Hydrating face mist med hjem. Det er en av to face mister de har, og denne gir masse fuktighet, og gir huden er frisk boost. Lukter også kjempegodt! Noen som har hørt om Eleni & Chris? Nå skal jeg strakts til Sverige med noen venner og handle litt, så det blir bra. Dere må ha en strålende lørdag! 

20.08.2016 @ 12:05 i Skjønnhet 4 kommentarer

Farget håret

Hallo! 

Idag fikk jeg endelig gjort noe med håret mitt! Det er virkelig ikke lett å få planlagt tid til å fikse på håret, selvom jeg jobber som frisør-lærling, men idag ble det tid. Jeg har vært lys blond ganske lenge nå, og har trivdes med det. Men jeg har rett og slett blitt veldig lei. Jeg hadde jo stripet det, men etter en sommer med mye sol, har det blitt veldig helfarget og gult. Derfor ønsket jeg mer spill i håret, og bestemte meg da for å legge litt mørkere striper i det. Jeg er superfornøyd! Forandring fryder ♥


Før (ikke så veldig pent.. hadde hatt det i dott også) - Etter ♥ 


Veldig deilig med litt spill i det, nå virker det ikke så dødt lenger! 

Hva syntes dere? ♥ 

18.08.2016 @ 18:28 i Skjønnhet 10 kommentarer

BRONX MAKEUP

Hallo! 

For litt siden bestilte jeg og bestevenninnen min litt sminke fra Bronx. Vi hadde ikke hørt om merket, før vi hadde surfet litt rundt på nettet og på blogger blogger, og leste mye bra om det. Da måtte vi jo prøve å bestille, siden det også var ganske billig. Tina fikk sminken hjem til seg for litt siden, mens jeg først fikk hentet det hos henne i går. Og idag fikk jeg prøvd den, og jeg må si at jeg er superfornøyd! Foundationen var kanskje hakket for lys, men med litt solpudder gikk det helt fint! Som dere ser, så bestilte jeg en face primer, foundation og concealer. Etter å ha prøvd det er jeg veldig fornøyd med alt. Primeren gjør huden silkemyk og gjevn. Foundationen var kjempelett og blende, ikke for tykk, og hadde bra med dekkevne. Concealeren var og også enkel og blende og dekket veldig bra. Om dere er på utkikk etter god og rimelig sminke, burde dere prøve Bronx!! Vi bestilte det herfra. 
 

Noen som har prøvd Bronx før? 

14.08.2016 @ 13:36 i Skjønnhet 10 kommentarer

Gotta love kokosolje

Hallo! 

Igår kom jeg over dette innlegget, hvor det står noen lure tips til hva man kan bruke kokosolje til. Jeg har jo alltid sett overalt at kokosolje har blitt brukt til mye, og hvor sunt og bra det er for det meste. Så da var det avgårde på storsenteret og inn på helsekost butikken, og kjøpe denne krukken med kokosolje da. Den kan jo som sagt brukes til mye, men jeg bestemte meg for at igår skulle jeg teste den som hårkur, og sminkefjerner. 

Den funket overraskende godt som sminkefjerner, selvom jeg hadde vannfast mascara på, så det var ganske gøy! Føltes også mye deiligere å fjerne med denne oljen, enn med en sånn serviett, ble liksom mye mykere, så føltes ikke ut som det slet så fælt på vippene. 

Jeg testet den jo også som hårkur. Da puttet jeg den rett og slett i hele håret mitt igår kveld, fra rot til spiss. Etter jeg hadde fått det overalt, og ekstra godt i de tørre tuppene, så satt jeg det opp med en klype, og sov med den til idag tidlig. Så dusjet jeg håret på vanlig måte, tok to runder med sjampo for å få ut all oljen. Jeg må si at det funket på den måten at håret mitt har blitt veldig mykt og glansfult. Det skulle visst dempe litt frizz og, men jeg føler ikke at det dempet så mye frizz på mitt hår. Men nå skal det sies at jeg fønte håret, og lot det ikke lufttørke. Og pleier å bli mindre frizz når jeg lufttørker det. Så jeg skal prøve det ut noen ganger til assa, og se om det hjelper noe på det i lengden. Jeg fikk ihvertfall en positiv opplevelse med kokosolje som hårkur, så anbefaler alle å prøve ut! Noen andre som har brukt kokosolje til noe lurt? Nå bærer turen mot Notodden bluesfestival faktisk. Karl spiller i band med brødrene sine, og de skal spille der i kveld, det blir gøy! De er jo så flinke, det er alltid like stas å se på de. Dere må ha en fin dag! 

05.08.2016 @ 11:46 i Skjønnhet 13 kommentarer
hits