Kategori: Summertime

Konsert og go' stemning

Hallo! 

Igår var Tina, jeg og Karl og brødrene hans på Notodden blues festival. Karl spiller nemlig i band med sine to andre brødre, Thor og Aksel, og de skulle spille på puben Heavy horses igår. Jeg har aldri vert på Notodden før, så og se byen der og sånn var veldig gøy. Nå var det jo festival der, så gatene var fyllt av boder som hadde alt mulig rart, og skikkelig stemning. Tina er kjæresten til Thor, så hun var jo også med, da er det jo litt ekstra gøy når man har sin beste venninne der. 


Karl og Aksel var litt smågira når vi kom frem! 

Etter å ha sett litt rundt, var det klart for at guttene skulle rigge og ha lydsjekk. Så begynte spillingen i åtte tiden. Det var greit med folk, og stemningen var bra! Gutta var også dødsflinke, som vanlig! Men nå er det faktisk rundt ett år siden de har spilt, men det kunne man ikke legge merke til! Karl, kjæresten min spiller trommer, Thor spiller gitar og Aksel spiller bass og synger. 

Etter første sett var det en liten pause, så Tina og jeg bestemte oss for å ta en tur til gågaten for å se litt på bodene og sånn der, da Tina ikke hadde sett enda. Etter en liten pause, var det klart for gutta og spille igjen! Nå var det kommet enda mer folk, og det var så og si stinn brakke! Masse fulle folk, bra musikk og god stemning. Alle koste seg kjempemasse! Gutta var ferdig å spille i elleve tiden, så da var det å rigge ned og kjøre hjem. Hadde virkelig en perfekt dag i går! Var så koselig å være på konsert med gutta, The deep roots igjen, og se de kose seg så masse som de gjør med musikken! 


Dette bildet ble tatt av Aksel i går når konserten var ferdig, masse fornøyde mennesker, og det skjønner jeg godt! 
 

Noen som har vert på Notodden blues festival før? 


 

06.08.2016 @ 11:58 i Summertime 13 kommentarer

Mestringsfølelse

Hallo!

Igår var vi ute med båten og sto på wakeboard og badet. Det er så utrolig gøy å stå på wakeboard nå som jeg faktisk får det til. Kommer meg opp og har så og si kontroll hele tiden. Må bare lære meg å prøve å hoppe litt og sånn nå da, og det er ikke bare bare. Jeg har vel egentlig alltid vært litt pysete når det kommer til sånne ting bak båt, og er faktisk ganske stolt av meg selv som bare heiv meg uti og prøvde wakeboard. Kom ikke opp første turen jeg prøvde, og var nære å gi opp for jeg skjønnte jo absolutt ikke hvordan jeg noen gang skulle få til det der, men jeg ga heldigvis ikke opp, og nå syntes jeg det er supergøy!

Båtturen igår var kjempekoselig! Karl og jeg sto på wakeboard, og pappa og lillesøsteren min var med. Etter litt kjøring kjøpte vi pølse og is på Sætre, og da vi var nesten ferdig å få i oss isen kom det et skikkelig regnevær! Vi heiv oss i båten og kjørte ut av regnet så godt vi kunne. Vi ble jo søkkvåte, og da vi hadde kommet oss til sola igjen, tok vi oss et bad fra båten alle sammen. Det var kjempegøy og bare tulle ig bade, og det er superdeilig i vannet! Etter litt bading, sto jeg på wakeboard tilbake.

Etter båtturen var det hjem til mamma og pappa og dusje, og spise god mat. Kjempehyggelig dag! Dagens planer er litt usikkert enda. Men ikveld skal jeg møte noen venninner, det blir koselig. Dere må ha en fin dag! Noen andre som har stått på wakeboard før?

03.08.2016 @ 10:48 i Summertime 4 kommentarer

Going wakeboarding

Hallo!

Nå er Karl, Minnie og jeg på vei til Nesodden for å møte pappa og lillesøsteren min. Vi skal nemlig ut med båten for å bade og stå på wakeboard. Var ute med noen kompiser igår og sto på wakeboard, og må si jeg har fått litt teken på det, så gleder meg til å stå litt idag igjen. Været ser jo superdeilig ut, så håper på å få solt meg litt også.

Dere må ha en fin dag, og nyte det fine været så bra dere kan! Hva gjør dere idag?

02.08.2016 @ 13:07 i Summertime 0 kommentarer

Moro på havet

Hallo!

Igår var jeg jo igjen ute på båttur med noen venner. Det blåste jo litt, men vi fikk til litt moro med "sofaristeren" forde. Den er jo også enda gøyere når det blåser litt, for da er det enda flere bølger å hoppe på. Vi fikk også litt sol, noe denne kroppen trenger tydelig mer av kan man si, hehe.

Etter båtturen dro jeg en tur til mamma og pappa mens Karl hjalp noen kompiser med å fikse en propell. Når vi kom hjem på kvelden var planen å se den første Jason Bourne filmen, siden jeg ikke har sett noen av de, og planen er å se den nyeste på kino i nermeste fremtid. Men vi var for slitne, og fikk ikke sett den ferdig, så det får vi prøve på idag.

Ellers er vel planen idag å ta med lillesøsteren min på båttur og finne på noe koselig. Dere må ha en fin dag! Hva er deres planer for dagen?

01.08.2016 @ 10:22 i Summertime 6 kommentarer

Båttur

Hallo! 

Båtturen igår var kjempekoselig! Vi var seks stykker, og vi badet og kjørte sånn "sofarister" som vi kaldte den. Det var veldig gøy! Vannet var heller ikke gærent assa, noe som var superdeilig. Vi fikk litt uflaks på vei hjem fra turen da vi så regnet komme, og det gjorde det virkelig og. Vi ble søkkvåte på vei hjem, så da var det rett i dusjen å få igjen litt varme, for vi grillet god mat og marsmallows. Vi avsluttet kvelden med å se Zootopia, og den var jo så søt og morsom da. Det ble en veldig sen kveld, da vi ikke var på vei hjem før klokken var rundt to på natten, men koselig var det ♥


Go' gjengen da ♥Her er vi jentene i denne "sofaristeren" da, supergøy å hoppe på bølgene i denne! 

Nå er vi faktisk på tur ut døren igjen for å møte noen av de fra igår og litt fler for å dra på båttur idag igjen. Idag er vi tidligere på, så da får vi med oss enda litt mer sol får vi håpe. Blir nok noe god middag og litt volleyball på planen også. Hva skal dere idag? 

Ha en fin dag 

31.07.2016 @ 11:58 i Summertime 6 kommentarer

Gjensynsglede ♥

Hallo  ♥ 

Da var vi hjemme igjen, etter en uke på hytta og en uke i København. Kom hjem igår kveld, og la oss vel like etter vi kom inn døra. Merker nå hvor deilig det er å være hjemme, og bare ha alt på stell. Hotel er koselig det, men å leve ut av en bag og sånn, kan bli litt slitsomt over tid. Noe av det beste var å se lille Minnie igjen, hun har vi virkelig savnet ♥ 

Nå skal vi hive i oss litt mat, også skal vi ut på båttur med noen venner, det blir koselig! Vi har jo faktisk ferie i 10 dager til, noe jeg merker er sykt deilig! Hva skal dere idag? Flere som skal på båttur kanskje? 


Er jo ikke rart jeg har savnet hun skjønningen her  ♥ ♥  

30.07.2016 @ 13:13 i Summertime 13 kommentarer

KØBENHAVN ♥

Nå er vi i København! Endelig altså. Det var en greit lang kjøretur for å komme hit, og etter å ha kjørt noen timer hjem fra hytta igår også, så er vi ganske lei av å sitte i bil nå. Men her er det superdeilig! Det er 27,5 varmegrader her, og masse liv og røre. Vi rakk en liten tur i sentrum istad og fikk kikket litt før ting stengte, så må si jeg gleder meg til noen shoppingdager fremover. Vi har også planer om å dra på stranden noen dager, og i overimorgen blir det Tivoli på lillesøster sin bursdag. 

Nå blir det straks litt sushi som vi spiser på hotelrommet, etterfulgt av litt for mye godsaker, hehe, sånn er det når man er på ferie. Også blir det nok en veldig god natt søvn! Dere må ha en fin kveld! Hvor er dere på ferie i år?
Utsikten fra leiligheten! 


China box, denne må dere prøve om dere er på Strøget, supergodt! 


Min fine 
Et stykk fornøyd lillesøster i disneybutikken!  

22.07.2016 @ 21:32 i Summertime 8 kommentarer

Hjemme en liten tur

Idag dro vi hjem fra hytta, og kom hjem for en time ca. Veldig deilig å komme hjem til leiligheten igjen, men det blir bare for en bitteliten stund. For imorgen drar vi til København! Jeg gleder meg så utrolig masse, København er virkelig en av mine favoritt byer. Og der skal vi være en hel uke. Vi er i leilighet med familien min, og skal feire både bursdagen til pappa der nede og bursdagen til lillesøsteren min, det blir koselig ♥ 

Nå er det litt ompakking som står for tur, og gjøre alt klart til imorgen tidlig. For vi må dra kjempetidlig hjemmefra for å rekke å slippe av Minnie hos foreldrene til Karl, før vi tar bilen fatt mot Køben ♥ Noen som har vært i København før? 

Min fineste lille hund og lillesøster ♥♥

Og min fine bror, og min kjekke samboer ♥♥Her var noen bilder fra en koselig båttur vi hadde nå når vi var på hytta. Er så idyllisk nede på Lyngør, elsker virkelig det stedet. Har vært så deilig å ha vært der nå nesten en uke, har virkelig savnet den plassen. Takk for nå Lyngør, see you soon, I hope! 

21.07.2016 @ 21:57 i Summertime 6 kommentarer

Båttur til Arendal

Hallo! Igår var det strålende vær her på Sørlandet, noe som resulterte i at vi alle mann fordelte oss i to båter og tok turen til Arendal. Det var utrolig koselig, og ikke minst deilig med en sånn litt lengre båttur igjen, er noen år siden vi har tatt denne turen med båt nå. Varmen var helt syk! Var bortimot 30 grader i skyggen og i vannet var det 22,5!! Det er ganske sykt!


I Arendal spiste vi litt mat og is, også tok vi turen hjem igjen. På vei hjem var det litt kaldere siden da kom det litt kaldere vind og litt mer skyer. Så det var bon gass hjem hele veien så og si. Når vi kom hjem var alle her litt solbrendte og slitne, men det ble filmkveld forde, selvom jeg sovnet etter ikke mange minuttene, haha. Hadde en superkoselig dag med hele familien! Noen som har kjørt båttur til Arendal før?
 

 

21.07.2016 @ 10:46 i Summertime 4 kommentarer

Hyttekos

Hallo! Nå har jeg endelig fått opp litt nett på macen, så da blir det litt lettere å variere med innlegg. Mobilen min ville plutselig ikke publisere innlegget jeg skrev i dag tidlig, så da får jeg skrive et nytt nå. 

Vi koser oss fortsatt masse på hytta. Været er litt frem og tilbake da, men når det først er sol, er det grisevarmt! Planene idag blir litt wakeboard, en joggetur og kanelboller. God kombinasjon! Minnie storkoser seg her nede da, stor plass å løpe rundt og utforske på. Hun har også kjørt båt noen ganger nå, og begynner og bli vandt til det. Hun er jo så søt i den lille vesten vi kjøpte til henne. Det var bare en liten oppdatering fra meg. Dere må ha en strålende dag! Hva er deres planer for dagen? 


Fine Minnie og Leah Marie, jentene mine ♥
19.07.2016 @ 11:03 i Summertime 16 kommentarer
hits