Kategori: Tanker

What really matters

Hallo! Nå er det virkelig lenge siden jeg har skrevet noe her. Hverdagen min er virkelig ikke spennende, og tiden flyr ofte fortere enn jeg klarer å få med meg. I det siste har det vært mye jobbing og mye tanker rundt flytting, og alt som følger med det. Ellers har de siste ukene vært ganske så okei altså. Karl og jeg har virkelig kommet inn i en supergod treningsperiode, og spisevanene blir også bedre og bedre! Det er en utrolig god følelse og virkelig kjenne på det at man gleder seg til og trene, og de dagene man har rest day, så har man egentlig lyst til å trene da og, haha. Har også blitt helt hekta på å se på treningstøy. Er så sykt mye kult og fint treningstøy, at jeg virkelig blir gæren. Skulle bare ønske jeg kunne vinne i lotto, og bruke alle pengene på treningstøy ass, haha! Tenker å komme med noen favoritter om ikke så lenge. 

Ellers så hadde vi en veldig fin helg nå, hvor vi hadde alle våre nærmeste venner over på litt mat og drikke, og bare koste oss. Min bestevenninne, Tina kom også, og det har vært en stund siden, så det var superkoselig! Typisk oss så knipset vi i vei med kameraet, og klarte å få noen gode glansbilder! 

With your best friend, It's always a party 

 

I det siste har det gått så mange tanker rundt i hodet mitt over hva som er viktig for meg, i min hverdag og i mitt liv. Og jeg er så utrolig heldig som har verdens beste kjæreste og samboer, og den godeste bestevenninnen som finnes. Og det at jeg nå er i en god periode med trening, betyr så mye for meg selv, og føle at jeg mestrer ting. Hvertfall siden jeg har slitt med å finne treningsmotivasjonen tidligere. Nå får jeg bare håpe motivasjonen har kommet for å bli! Det er så viktig å finne ut hva som gir deg noe godt, og hva du kanskje ikke trenger i livet. Lykke, kjærlighet og mestringsfølelse er noe av det beste som finnes. 


 

27.09.2016 @ 14:24 i Tanker 4 kommentarer
hits